Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdota kuukauden aikuisten liikuttajaa!
13.01.2023

Ehdota kuukauden aikuisten liikuttajaa!

Kuvassa ohjaaja ja ryhmäliikkujat

Suomen Voimisteluliitto valitsee vuonna 2023 kuusi kuukauden aikuisten liikuttajaa. Ehdota seurasi esimerkiksi ryhmäliikunnan, aikuisten voimistelulajin/tanssin ohjaajaa tai perheliikunnan ohjaajaa, joka on mielestäsi onnistunut innostamaan aikuisia liikkumaan.

”Meillä on mahtavia aikuisten liikuttajia voimisteluseuroissa ympäri Suomea. Kiitos jokaiselle, teette arvokasta työtä!” Voimistelun kehittäjä Nea Vallin hehkuttaa.

Ensimmäinen kuukauden aikuisten liikuttaja valitaan jo helmikuussa

Tästä linkistä pääset täyttämään lomakkeen, jolla ehdotat henkilöä kuukauden aikuisten liikuttajaksi.
Kuukauden aikuisten liikuttajia valitaan helmi-toukokuussa sekä loka-marraskuussa 2023. Kyselylomake on auki koko vuoden 2023 ja kuukauden aikuisten liikuttajia voi ehdottaa läpi vuoden tammikuusta alkaen.

Kyselylomakkeessa kysytään ehdotettavan kuukauden aikuisten liikuttajan nimi ja seura sekä minkälaista ryhmää/ryhmiä hän ohjaa. Lisäksi perustelut, miksi hän olisi hyvä kuukauden aikuisten liikuttajaksi. 

”Selkeästi suurin liikuntamuoto jäsenseuroissamme on ryhmäliikunta. Ja se onkin mahtava liikkumismuoto, sukupuoleen katsomatta. Seurat tarjoavat laadukkaita tunteja, kiitos siitä kuuluu kaikille ohjaajille. Ryhmäliikuntatunneilla käy usein työikäisiä aikuisia, mutta myös nuoria ja ikääntyviä. Eli myös määrällisesti nämä meidän aikuisten liikuttajat tekevät valtavan merkityksellistä työtä”, Vallin jatkaa.

Lisätietoa kuukauden aikuisten liikuttajasta saa voimistelun kehittäjältä:
Nea Vallin
etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

Haku