Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdollepanotoimikunnan esitys puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi
05.10.2023

Ehdollepanotoimikunnan esitys puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi

Suomen Voimisteluliiton kevätkokouksen 2023 valitsema ehdollepanotoimikunta on päättänyt esityksensä liiton puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi vuosille 2024–2026.

Ehdollepanotoimikuntaan kuuluvat Kirsti Partanen (puheenjohtaja), Marita Mattila, Riitta Taipale, Eeva-Leena Ylimäki, Elina Yrjänheikki ja Teppo Kalaja (asiantuntijajäsen ilman äänioikeutta).

Esityksessä toimikunta on noudattanut aiemmin seuroille lähettämiään määritelmiä puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten asiantuntemuksesta ja tehnyt valintansa näihin pohjautuen.

Ehdokkaita puheenjohtajaksi tuli kaksi, nykyinen puheenjohtaja Kaisa Vikkula ja hallituksen jäsen Mira Keränen. Ehdollepanotoimikunnan esitys Voimisteluliiton puheenjohtajaksi on Kaisa Vikkula.

Akrobatiavoimistelun, kilpa-aerobicin, TeamGymin ja trampoliinivoimistelun lajipaikalle tuli kaksi ehdokasta. Ehdollepanotoimikunta vahvisti akrobatiavoimistelun, kilpa-aerobicin, TeamGymin ja trampoliinivoimistelun seurakokouksen esityksen valittavasta henkilöstä hallitukseen. Henkilö on Salla Eklund.

Miesten telinevoimistelun lajipaikalle tuli yksi ehdokas. Ehdollepanotoimikunta vahvisti miesten telinevoimistelun seurakokouksen esityksen valittavasta henkilöstä hallitukseen. Henkilö on Jouko Koskinen.

Rytmisen voimistelun lajipaikalle tuli yksi ehdokas. Ehdollepanotoimikunta vahvisti rytmisen voimistelun seurakokouksen esityksen valittavasta henkilöstä hallitukseen. Hän on Alexandra Mavrakis.

Hallitusehdokkaiden ehdokaskyselyt tulevat näkyviin liiton nettisivuille vuosikokouksen materiaaleihin  Vuosikokoukset – Suomen Voimisteluliitto. Lisäksi ehdokkaiden esittelyvideoita julkaistaan liiton sosiaalisen median kanavissa viikolla 43.

Lisäksi seurojen syyskokousedustajille tarjotaan mahdollisuus tavata puheenjohtajaehdokkaita ennen syyskokouksen alkua kokouspaikalla klo 13.00–13.45.

 

Haku