Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdollepanotoimikunnan esitys hallituksen jäseniksi kaudelle 2023-2025
21.10.2022

Ehdollepanotoimikunnan esitys hallituksen jäseniksi kaudelle 2023-2025

Suomen Voimisteluliiton kevätkokous 2022 valitsi seuraavat henkilöt ehdollepanotoimikuntaan:
Niina Stade (puheenjohtaja), Joni Koivunen, Ari Mäkelä, Satu Pulkkinen, Anne Tarpio ja Kaisa Vikkula asiantuntijajäsen (ilman äänioikeutta).
Suomen Voimisteluliiton ehdollepanotoimikunta 2022 on kokouksessaan 5.10.2022 päättänyt esityksensä hallituksen jäseniksi.
Esityksessä toimikunta on noudattanut aiemmin seuroille lähettämiään määritelmiä hallituksen jäsenten asiantuntemuksesta ja tehnyt valintansa näihin pohjautuen.
Valittavaksi esitettävät hallitusjäsenet täyttävät ehdollepanotoimikunnan mukaan parhaiten hallitusjäsenille asetetut kriteerit.
Ehdokkaita harrasteliikunnan ja muu voimistelun asiantuntemuksen paikalle tuli kolme (3), ja joukkuevoimistelun paikalle yksi (1).

Ehdollepanotoimikunnan esitys harrasteliikunnan ja muu toiminnassa tarvittavan asiantuntemuksen paikoille valittaviksi hallitukseen on:

                       Olli-Pekka Lintula
                       Anu Oksanen

Ehdollepanotoimikunta vahvisti joukkuevoimistelun seurakokouksen esityksen valittavasta henkilöstä hallitukseen:

                     Salla Lintunen

Hallitusehdokkaiden ehdokaskyselyt ovat nähtävissä vuosikokouksen materiaaleissa Vuosikokoukset – Suomen Voimisteluliitto. Lisäksi jokainen ehdokas on tehnyt itsestään esittelyvideon, jotka ovat nähtävissä Voimistelun seuratoimijoiden facebook-ryhmässä viikolla 43.

 

 

Haku