Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat tanssillisen voimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2021-2023
02.11.2020

Ehdokkaat tanssillisen voimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2021-2023

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2021-2023. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 12.11- 14.11.2020. Seurakokoukset toteutetaan etäkokouksina. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

Tanssillisen voimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Marja Kallioniemi (Olarin Voimistelijat). 

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Satu-Hilkka Ekström (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry) ja Tiina Hedeman (Sport Club Vantaa ry).  

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Satu-Hilkka Ekström (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry) ja Kristiina Järvinen (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry).  

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Satu-Hilkka Ekström (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry), Tiina Hedeman (Sport Club Vantaa ry), Lilli Härmä-Leinonen (Jyväskylän Naisvoimistelijat ry) , Kristiina Järvinen (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry) ja Lea Rahkola-Kauranen (Vantaan Voimisteluseura). 

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Lilli Härmä-Leinonen

(Jyväskylän Naisvoimistelijat ry), Kristiina Järvinen (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry) ja Lea Rahkola-Kauranen (Vantaan Voimisteluseura). 

Valmennusjärjestelmän kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Satu-Hilkka Ekström (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry), Tiina Hedeman (Sport Club Vantaa ry), Lilli Härmä-Leinonen (Jyväskylän Naisvoimistelijat ry), Kristiina Järvinen (Liikuntaseura Vihti-Gym Ry), Iina Lepistö (Oulun Voimisteluseura ry) ja  Lea Rahkola-Kauranen (Vantaan Voimisteluseura).  

Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä.  

Päivitetty uutiseen 10.11.2020 täydennyshaussa ehdotetut hakijat. 

Luottamushenkilöiden täydennyshaku lajien kehittämistyhmiin (LAR) 2021-2023 

Avaamme täydennyshaun seuraaviin lajien kehittämisryhmiin (LAR) akrobatiavoimistelussa (akro), kilpa aerobicissa (ka), tanssillisessa voimistelussa (tanvo), teamgymissä (tg) ja trampoliinivoimistelussa (tra).  

Pyydämme Voimisteluliiton jäsenseuroja esittämään asiantuntijoita lajien kehittämisryhmiin. Sama henkilö voi hakea useampaan mandaattipaikkaan, mutta hänet voidaan valita vain yhteen niistä. Lajin kehittämisryhmään ei voida valita useampaa henkilöä samasta seurasta.  

Täydennyshaussa ehdotukset kehittämisryhmiin tehdään sähköiselle hakulomakkeelle 2.- 9.11.2020 klo 20.00 mennessä. 

Jokaista ehdokasta kohden tehdään oma hakemus. Mikäli samaa ehdokasta ehdotetaan useampaan lajiin, tulee lomake täyttää uudestaan jokaisen lajin kohdalla. Hakemuksen voi täyttää seura.  
 
Seura voi ehdottaa asiantuntijaa useampaan ryhmään tai lajiin, mutta ehdokas voidaan valita vain yhteen niistä. Seurasta valitaan maksimissaan yksi henkilö/ryhmä. Jokaista ehdokasta kohden tehdään oma hakemus. 

Mikäli täydennyshaun jälkeen seurakokouksessa ei ole valittavissa ehdokkaita kaikille lajin paikoille, mandaateille, jätetään paikka valitsematta. Lajien kehittämisryhmä LARit voivat esittää jäseniä tyhjille paikoille toimikautensa aikana hallitukselle päätettäväksi.  

 

Haku