Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat rytmisen voimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2021-2023
02.11.2020

Ehdokkaat rytmisen voimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2021-2023

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2021-2023. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 12.- 14.11.2020. Seurakokoukset toteutetaan etäkokouksina. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä. 

Rytmisen voimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Mira Koskinen (Coco Sport ry).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Nea Jeromaa (Turun Urheiluliitto), Jutta Kankaanpää (Espoon Voimistelu- ja Liikuntayhdistys ESVOLI ry) ja Johanna Vikkula (Olarin Voimistelijat). 

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Nea Jeromaa (Turun Urheiluliitto), Saila Pitkänen (Suomalainen Voimisteluseura Espoo ry ja Suomalainen Voimisteluseura ry) ja Johanna Vikkula (Olarin Voimistelijat).

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Nea Jeromaa (Turun Urheiluliitto) ja Julia Romanyuk (Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaa).

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Nea Jeromaa (Turun Urheiluliitto), Jutta Kankaanpää (Espoon Voimistelu- ja Liikuntayhdistys ESVOLI ry) ja Julia Romanyuk (Voimistelu- ja urheiluseura
Elise – Vantaa).  

Voimisteluseura Sirius ry:n ehdottama hakija Sanna Järvinen on vetäytynyt pois lajiasiantuntijaryhmän hausta 6.11.2020.

Haku