Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat naisten telinevoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026
08.11.2023

Ehdokkaat naisten telinevoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2024-2026

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2024–2026. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 18.11.2023 Tampereella.

Seurakokouksiin tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 15.11.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

Ehdokkaat naisten telinevoimistelun kehittämisryhmään

Naisten telinevoimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Jonna Salonen (Kotkan Telinevoimistelijat).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Merja Mettänen-Raunio (Oulun Pyrintö), Anna Salmi (Espoon Telinetaiturit), Jonna Salonen (Kotkan Telinevoimistelijat) ja Riitta Taipale (Tampereen Voimistelijat).

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Janita Karhu (Voimisteluseura Keski-Uusimaa) ja Jonna Salonen (Kotkan Telinevoimistelijat).

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on Kaisa Isomäki (Seinäjoen Voimistelijat), Merja Mettänen-Raunio (Oulun Pyrintö) ja Riitta Taipale (Tampereen Voimistelijat).

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Kaisa Isomäki (Seinäjoen Voimistelijat), Anna Salmi (Espoon Telinetaiturit) ja Riitta Taipale (Tampereen Voimistelijat).

Kehittämisryhmän lisäpaikalle on ehdolla Kaisa Isomäki (Seinäjoen Voimistelijat), Janita Karhu (Voimisteluseura Keski-Uusimaa), Merja Mettänen-Raunio (Oulun Pyrintö), Anna Salmi (Espoon Telinetaiturit), Jonna Salonen (Kotkan Telinevoimistelijat) ja Riitta Taipale (Tampereen Voimistelijat).

Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä

Haku