Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ehdokkaat akrobatiavoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2021-2023
02.11.2020

Ehdokkaat akrobatiavoimistelun kehittämisryhmään (LAR) 2021-2023

Voimisteluliiton jäsenseurat ovat esittäneet ehdokkaita lajien kehittämisryhmiin kaudelle 2021-2023. Henkilövalinnat lajien kehittämisryhmiin tehdään lajien seurakokouksissa 12.- 14.11.2020. Seurakokoukset toteutetaan etäkokouksina. Lisätietoa seurakokouksista löydät täältä

 

Akrobatiavoimistelun kehittämisryhmään ovat hakeneet seuraavat henkilöt. Ehdokkaat on lueteltu ehdokkaan hakeman mandaattipaikan tai paikkojen mukaan.  

Puheenjohtajaksi on ehdolla Lotta Nuppola (Tampereen Voimistelijat) ja Pauliina Vastamäki (Akroteam Lohja Ry).

Kilpailutoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Tiina Hannikainen (Voimisteluseura Sirius ry), Nenna Karhu (Espoon Telinetaiturit), Lotta Nuppola (Tampereen Voimistelijat) ja Pauliina Vastamäki (Akroteam Lohja Ry),

Tuomaritoiminnan mandaattipaikalle on ehdolla Sofia Hellgren (Akroteam Lohja Ry), Krista Lankinen (Kankaanpään Urheilijat ry Voimistelujaosto) ja Janina Niemi (Jämsän Naisvoimistelijat)

Osaamisen kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Tiina Hannikainen (Voimisteluseura Sirius ry) ja Pauliina Vastamäki (Akroteam Lohja Ry). 

Lasten voimistelun mandaattipaikalle on ehdolla Tiina Hannikainen (Voimisteluseura Sirius ry), Saila Parviainen (Brahen Voimistelijat Bravo Ristiin ry) ja Pauliina Vastamäki (Akroteam Lohja Ry).

Valmennusjärjestelmän kehittämisen mandaattipaikalle on ehdolla Tiina Hannikainen (Voimisteluseura Sirius ry), Nenna Karhu (Espoon Telinetaiturit), Lotta Nuppola (Tampereen Voimistelijat), Saila Parviainen (Brahen Voimistelijat Bravo Ristiin ry) ja Pauliina Vastamäki (Akroteam Lohja Ry).


Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin täältä. 

Päivitetty 10.11.2020 uutiseen täydennyshaussa ehdotetut hakijat. 
 
Luottamushenkilöiden täydennyshaku lajien kehittämistyhmiin (LAR) 2021-2023 

Avaamme täydennyshaun seuraaviin lajien kehittämisryhmiin (LAR) akrobatiavoimistelussa (akro), kilpa aerobicissa (ka), tanssillisessa voimistelussa (tanvo), teamgymissä (tg) ja trampoliinivoimistelussa (tra).  

Pyydämme Voimisteluliiton jäsenseuroja esittämään asiantuntijoita lajien kehittämisryhmiin. Sama henkilö voi hakea useampaan mandaattipaikkaan, mutta hänet voidaan valita vain yhteen niistä. Lajin kehittämisryhmään ei voida valita useampaa henkilöä samasta seurasta.  

Täydennyshaussa ehdotukset kehittämisryhmiin tehdään sähköiselle hakulomakkeelle 2.- 9.11.2020 klo 20.00 mennessä. 

Jokaista ehdokasta kohden tehdään oma hakemus. Mikäli samaa ehdokasta ehdotetaan useampaan lajiin, tulee lomake täyttää uudestaan jokaisen lajin kohdalla. Hakemuksen voi täyttää seura.  
 
Seura voi ehdottaa asiantuntijaa useampaan ryhmään tai lajiin, mutta ehdokas voidaan valita vain yhteen niistä. Seurasta valitaan maksimissaan yksi henkilö/ryhmä. Jokaista ehdokasta kohden tehdään oma hakemus. 

Mikäli täydennyshaun jälkeen seurakokouksessa ei ole valittavissa ehdokkaita kaikille lajin paikoille, mandaateille, jätetään paikka valitsematta. Lajien kehittämisryhmä LARit voivat esittää jäseniä tyhjille paikoille toimikautensa aikana hallitukselle päätettäväksi.  

 

Haku