Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » COCO Sport ry hakee päätoimista rytmisen valmentajaa
08.06.2021

COCO Sport ry hakee päätoimista rytmisen valmentajaa

Haemme valloittavaa rytmisen voimistelun ja inspiroivaa breaking valmentajaa päätoimiseen vakituiseen työsuhteeseen

Coco Sport ry on Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Coco Sportin valmennuksessa ollaan mukana myös Suomen breikkiliitossa. Seurassa on laadukasta ja tavoitteellista toimintaa harrasteliikunnasta huippu-urheiluun, lajeina ovat joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu ja tanssi/breaking. Näissä lajeissa kilpaillaan kansainvälisesti jopa olympiatasolla. Coco Sport on yhteistyöjoukkueella saavuttanut joukkuevoimistelun EM pronssia ja MM hopeaa. Olemme siis näillä saavutuksissa Varsinais-Suomen menestynein seura.

Jatkamme laadukasta toimintaamme ja haemme vahvistusta valmennustehtäviin. Etsimme innokkaaseen tiimiimme lajinsa osaavia ja oma-aloitteisia valmentajia. Etsimämme henkilöt ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvia. Tarjoamme mahdollisuuden edetä valmentajauralla ja vaikuttaa työhönsä. Haluamme tukea valmentajan hyvinvointia.

RYTMISEN vastuuvalmentaja

Ymmärtää kokonaisvaltaisen valmennuksen keskeiset elementit ja osaa yksin sekä yhteistyössä seuran asiantuntijatyöryhmän sekä muiden valmentajien kanssa suunnitella valmennusta ja kehittää valmennuskulttuuria. Pystyy valmentamaan tavoitteellisesti painopisteen ollessa huippu-urheilussa. Tuntee lajin säännöt. Työskentelee ammattimaisesti, vastuullisesti ja innovatiivisesti – motivoituneesti. Arvostamme suoritettuja valmentajatutkintoja ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

BREAKING valmentaja

Ymmärtää kokonaisvaltaisen valmennuksen keskeiset elementit ja osaa yksin sekä yhteistyössä asiantuntijatyöryhmän sekä muiden seuraohjaajien kanssa toteuttaa breikin kehittämistyötä. Pystyy ohjaamaan osaavasti eri ikäryhmät huomioiden, lasten breikistä aikuisbreikkiin. Valmennuksen osalta on kiinnostunut kehittämään itseään niin, että mahdollistuu tavoitteellinen ja laadukas breikkivalmennus kohti kansallista ja kansainvälistä kilpatoimintaa. Valmennustyön ohella tehtävä painottuu harrastetuntien kehittävään ja inspiroivaan työotteeseen. Työskentelee ammattimaisesti, vastuullisesti ja innovatiivisesti – motivoituneesti. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä.

Toivomme hakijalta

– kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta

– positiivista ja ahkeraa asennetta

– hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä ihmissuhdetaitoja (riittävä suomen- ja/tai englannin kielen taito) – halua oppia ja kehittyä, kiinnostusta kouluttautumiseen

– työn luonteen ymmärtämistä, kykyä joustaa oikeassa paikassa (ilta- ja viikonlopputyö)

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen 11.6.2021 mennessä sähköpostiin cocosport.ilmoittautumiset @gmail.com. Lisätietoja työstä ja hakuprosessista antaa seuran hallituksen vp. Linda Ljungqvist. Parhaiten tavoitat hänet 31.5.-2.6. ja 7.-9.6. klo 16-17 numerosta 040-757 4588.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote.

Hakuilmoitus liitteenä.

Haku