Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » BounCe Espoo etsii kokopäiväistä seuratoiminnan koordinaattoria
13.11.2020

BounCe Espoo etsii kokopäiväistä seuratoiminnan koordinaattoria

Voimisteluseura BounCe etsii seuratoiminnan koordinaattoria noin 1,5 vuoden määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen 18.1.2021-31.7.2022

Seuratoiminnan koordinaattori osallistuu seuran toiminnan suunnitteluun ja strategiatyöhön yhteistyössä harrastekoordinaattorin, lasten liikunnan koordinaattorin ja valmennuspäällikön sekä seuran hallituksen kanssa. Seuratoiminnan koordinaattori vastaa harrastetoiminnan kokonaisuuden koordinoinnista. Työtehtäviin kuuluvat mm. nettisivujen (WordPress) päivitys, jäsenrekisterijärjestelmän (Hoika) hallinta, avustusten hakeminen, sisäinen ja ulkoinen viestintä, markkinointi, tapahtumien organisointi, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä olosuhdeasioiden koordinointi. Ryhmien ohjausta on keskimäärin 20 % työajasta.

Edellä olevien sisältöjen mukaisesti työ on kokopäiväinen, mutta työnkuva ja työtunnit määritellään tarkemmin hakijan osaamisen mukaan. Työ sisältää vaihtelevasti päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä (sopimuksen mukaan).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi 25.11.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoa Voimisteluseura BounCe Espoo kotisivuilta.

Haku