Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Aurum TeamGymin Nuorten Suomen mestari
07.05.2023

Aurum TeamGymin Nuorten Suomen mestari

TeamGymin tyttöjen sarjassa Suomen mestareiksi voimisteli Aurum (HIFK Gymnastics) 45,325. Hopealle tuli Uniques (Joensuun Kataja voimistelujaosto) pisteillä 43,550 ja pronssille Twister 43,500 (Oulun Pyrintö).

Aurum kirkasti vuoden takaisen pronssin nyt kultaiseksi mitaliksi ja oli selkeä ykkönen tänään onnistuen jokaisella telineellä. Hopeasta ja pronssista käytiin tiukkaa kilpailua ja ratkaisua odotettiin viimeiseen Twisterin volttirata suoritukseen asti.

”Olemme koko joukkue todella iloisia ja ylpeitä tämän päivän kisasta. Koko kevään kova työ näkyi onnistuneina telineiden kierroksina ja vapaaohjelmassa. Ahkera harjoittelu palkittiin nyt SM-kullalla! Kiitoksia meidän upealle valmennustiimille sekä kotijoukoille!”, Aurumin kapteeni Tilda Salminen kommentoi joukkueen fiiliksiä kilpailun jälkeen.

Myös joukkueen vastuuvalmentaja Pauliina Kyllönen oli iloinen joukkueen suorituksesta.

”Ollaan koko valmennustiimi ylpeitä meidän mahtavista urheilijoista. Jokainen on tehnyt ahkeraa työtä päivittäin salilla ja se on näkynyt kilpailuissa varmana suorittamisena. Ei tässä voi muuta olla kuin tyytyväinen”, Kyllönen kertoo.

Aurum joukkueessa voimistelevat: Selma Ahlholm, Elsa Borg, Ida Holmila, Ronja Kempas, Kerttu Keskinen, Olivia Lasarov, Ellinoora Niiranen, Saara Nyyssönen, Stella Paajaste, Tilda Salminen, Fanny Salminen, Kira Väänänen

Tulokset

  1. Aurum (HIFK Gymnastics) 45,325
  2. Uniques (Joensuun Kataja voimistelujaosto), 43,550
  3. Twister (Oulun Pyrintö), 43,500
  4. Elastic (Espoon Telinetaiturit) 42,925
  5. VSK-U Juniors (Voimisteluseura Keski-Uusimaa) 39,300
  6. Rhea (Helsingfors Gymnastikklubb & Kulosaaren Liikuntaseura) 36,700

Kaikki pisteet löytyvät täältä >>

Kuva: Atte Grönlund

 

Haku