Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Akrobatiavoimistelun tuomari – tule mukaan D- ja YT-tuomarikoulutukseen
19.02.2024

Akrobatiavoimistelun tuomari – tule mukaan D- ja YT-tuomarikoulutukseen

Haluatko lisätä osaamistasi akrobatiavoimistelun vaikeus- ja ylituomaroinnissa? Tai onko sinulla tarvetta kerrata kilpailukorttien tarkistamista? Ilmoittaudu mukaan akrobatiavoimistelun uutuuskoulutukseen, jossa syvennytään vaikeus- ja ylituomarointiin! 

Akrobatiavoimistelun D- ja YT-tuomarikoulutuksessa perehdytään akrobatiavoimistelun vaikeustuomarointiin (D-pisteet), ylituomarointiin sekä kilpailukorttien tarkastamiseen. Kouluttajana toimii akrobatiavoimistelun kansainvälinen tuomari Janina Niemi.

”Koulutuksessa käydään perinpohjaisesti läpi kaikkien luokkien eli parien, triojen ja nelikoiden luokkien 1-6, akropuiden ja akroshown YT- ja D-tuomarointia. Lisäksi koulutuksessa harjoitellaan kisakorttien tekemistä ja liikkeiden kellottamista sekä opetellaan, milloin liike hylätään”, kertoo kouluttajana toimiva Niemi. 

Koulutus on suunnattu tuomareille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa osaamistaan vaikeus- ja ylituomaroinnissa. Koulutukseen voivat osallistua kaikki tuomarit, jotka ovat suorittaneet akrobatiavoimistelun 1-tason tuomarikoulutuksen hyväksytysti.  

“Koulutuksesta hyötyvät kaikki osallistujat, varsinkin he, jotka haluavat tehdä YT- ja D-tuomarointia. Myös vanhoille tuomareille koulutus on erinomaista kertausta ylituomarina olemiseen”, jatkaa Niemi. 

Akrobatiavoimistelun D- ja YT-tuomarikoulutus toteutetaan etä- ja verkkokoulutuksena. Koulutus koostuu kahdesta eri osasta: itseopiskeluna toteutettavasta verkkokoulutuksesta Priima-oppimisalustalla (4 h) sekä etäkoulutuksesta Zoomissa (4 h). Verkkokoulutusosio suoritetaan ennen etäkoulutukseen osallistumista 14.3.-5.4.2024 välisenä aikana. Etäkoulutus järjestetään lauantaina 6.4.2024 klo 10.15–14.30 Zoomin välityksellä. 

Ilmoittaudu koulutukseen 13.3.2024 mennessä tämän linkin kautta. 

Lisätietoa D- ja YT-tuomarikoulutuksesta 

Koulutuksen aikataulu: Verkkokoulutus suoritetaan Priimassa itseopiskeluna 14.3.-5.4.2024 välisenä aikana. Etäkoulutus järjestetään Zoomissa 6.4.2024 klo 10.15–14.30. 

Koulutuksen sisällöt: Parien, triojen ja nelikoiden luokkien 1-6, akropuiden ja akroshown vaikeustuomarointi, ylituomarointi, kisakortit ja liikkeiden kellottaminen. Osallistujille suositellaan sääntöjen kertaamista ennen koulutukseen osallistumista.

Hinta: Jäsenille 70 e, ei-jäsenille 84 e. 

Ilmoittautuminen: Ke 13.3.2024 mennessä eTaikassa. 

Haku