Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Akrobatiavoimistelun FIG Academy Level 1 -valmentajakoulutus Saksassa 25.-29.7.2024
18.03.2024

Akrobatiavoimistelun FIG Academy Level 1 -valmentajakoulutus Saksassa 25.-29.7.2024

Kansainvälinen voimisteluliitto (FIG) järjestää akrobatiavoimistelun valmentajille suunnatun FIG Academy Level 1 -valmentajakoulutuksen Saksassa Aalenissa 25.-29.7.2024.

Koulutuksessa noudatetaan kasainvälisen voimisteluliiton (FIG) valmentajakoulutusten käytäntöjä (Academy Policies). Tutustuthan etukäteen käytäntöihin ja kansainvälisen voimisteluliiton viralliseen kutsuun.

Koulutukseen ilmoittautuminen ja osallistumisen edellytykset 

Suomesta koulutukseen voidaan lähettää maakiintiön mukaisesti yhteensä kaksi (2) valmentajaa, ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla akrobatiavoimistelun lajivastaavalle emmi.kuronen@voimistelu.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2024 mennessä. 

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumista varten valmentajille luodaan profiili FIGin tietokantaan (FIG database). 

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on Level 1 -teoriakoulutuksen ja siihen liittyvän loppukokeen suorittaminen verkossa hyväksytysti ennen koulutusta, 6.6.-17.6.2024 välisenä aikana. Kun teoriakoe on suoritettu hyväksytysti, tekee osallistuja ilmoituksen lajivastaavalle ilmoittautumisen vahvistamiseksi. 

Koulutukseen osallistuvan valmentajan tulee osallistua koulutuksen viralliseen avaustilaisuuteen sekä kaikille luennoille. Kaikki ohjeet ja koulutusmateriaali on englanninkielisiä. 

Koulutukseen osallistuminen on täysin omakustanteista. Koulutuksen hinta on 750 e (vaihtoehto A) tai 125 e (vaihtoehto B). Tarkemmat hintatiedot löydät kutsusta. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, kumman hintapaketin (A vai B) valitset. Lasku lähetetään osallistujille viimeisen ilmoittautumispäivän (26.5.2024) jälkeen. 

Lajivastaava hoitaa valmentajien ilmoittautumisen koulutukseen. Osallistujat hoitavat itse matkan muun organisoinnin, kuten lentolippujen ostamisen. Lentolippuja ei kannata ostaa ennen kuin koulutuksen toteutuminen vahvistuu.

Koulutuksen enimmäisosallistujamäärä on yhteensä 20 valmentajaa. Koulutukseen ilmoittautuminen sulkeutuu, kun enimmäisosallistujamäärä tulee täyteen, kuitenkin viimeistään 26.5.2024. Mikäli 26.5.2024 mennessä koulutukseen on ilmoittautunut alle 15 osallistujaa, koulutus perutaan. 

Mikäli valmentaja peruu ilmoittautumisen tai on estynyt osallistumasta koulutukseen sitovasta ilmoittautumisesta huolimatta, noudatetaan kansainvälisen voimisteluliiton peruutusehtoja. Tutustu peruutusehtoihin täältä.

Lisätietoa FIG Academy Level 1 -valmentajakoulutuksesta 

Mikä? 

FIG Academy Level 1 for Acrobatic Gymnastics (ACRO) 

Missä?  

Saksassa, Aalenissa 

Milloin? 

25.-29.7.2024 

Kenelle? 

Valmentajille, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti Level 1 -teoriakokeen verkossa 6.6.-17.6.2024 välisenä aikana. Suomesta koulutukseen voidaan lähettää kaksi valmentajaa. 

Hinta? 

Koulutus on täysin omakustanteinen. 

Vaihtoehto A) 750 e / osallistuja. Hinta sisältää mm. majoituksen jaetussa huoneessa (2 hlö), ruokailut ja kahvitauot, kuljetukset lentokentältä/lentokentälle ja pääsymaksun bankettiin.

Vaihtoehto B) 125 e / osallistuja. Hintaan ei sisälly majoitusta, ruokailuja eikä kuljetuksia. 

Lisätiedot? 

Tutustu kansainvälisen voimisteluliiton viralliseen kutsuun, jonka löydät materiaalipankista. Tutustu myös FIGin valmentajakoulutusten käytäntöihin.

Haku