Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Äkkilähtö Liikuntaleikkikoulu-ohjaajakoulutukseen nyt
08.04.2021

Äkkilähtö Liikuntaleikkikoulu-ohjaajakoulutukseen nyt

Nyt on hyvä hetki ilmoittautua Liikuntaleikkikoulutukseen ja ohjaajat ehtivät kouluttautua ennen syyskauden alkua. Muokkasimme koulutusta ajan henkeen sopivaksi, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan. 

Aloitamme teoriaosuudella la 24.4 klo 10-13 ja 14-17 ja lähiopetuspäivä pidetään vasta kesäkuun 12.pvä Varalan urheiluopistolla. Lähipäivässä huomioidaan turvavälit ja hyvä hygienia sekä maskisuositukset.

Liikuntaleikkikoulun ohjaajille kuuluu iso ja laadukas ohjaajan kansio. Jotta kansiot ehtivät ennen teoriapäivää koteihin, ilmoittautuminen koulutukseen päättyy jo 15.4.

Voit ilmoittautua koulutukseen mukaan tästä.

Mikä on liikuntaleikkikoulu?

Liikuntaleikkikoulu on alle kouluikäisten lasten liikunta-harrastuksen aloittamiseen suunniteltu toimintamalli, jota on toteutettu vuodesta 1995 lähtien menetyksellisesti sadoissa urheilu-seuroissa, muissa yhdistyksissä ja päiväkodeissa. Sen suunnittelivat aikanaan Nuori Suomi ja Suomen Voimistelu ja Liikunta yhdessä. Nyt Liikuntaleikkikoulussa puhaltavat uudet tuulet ja materiaali on päivitetty uuden tutkimustiedon pohjalta sekä uusien varhaiskasvatuksen liikutasuositusten mukaisesti. 

Uusia ideoita on 75h tunnin edestä. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan perheliikkaritoimintaan sekä uuteen mahdollisuuteen eli lajiliikkariin, jossa joka toinen tunti on liikuntaleikkikoulua ja joka toinen tunti voimistelukoulua.

 

HUOM, Liikuntaleikkikouluohjaajan tulee olla täysi-ikäinen eli huomioitahan tämän ilmoittautumisessa. Jos seurassasi on innokkaita nuorempia ohjaajia, ohjaa heidät Starttikurssille. 

 

Lisätiedot: Liisa Lappalainen @voimistelu.fi

 

 

Haku