Hyppää sisältöön
Home » Yhteistyökumppaneille » Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Tällä sivulla pääset tutustumaan kaikkiin Voimisteluliiton yhteistyökumppaneihin. Kiitos, että olette mukana tukemassa suomalaista voimistelua!

Sanser

Sanser on Voimisteluliiton kumppani ja kilpaurheiluun liittyvien urheiluvaatteiden vähittäiskauppa. Sanserin voimistelukaupasta löydät lisäksi niin voimistelun Suomi-tuotteita kuin myös tapahtumatuotteita.

Lue lisää

Pohjola Vakuutus

Pohjola Vakuutus on voimistelun kumppani, jonka kautta Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenet voivat hankkia vakuutustuotteita kuten Sporttiturvan ja Jumppaturvan.

Lue lisää

Unisport

Unisport ja Voimisteluliitto edistävät yhteistyössä etenkin lähiliikuntapaikkojen kehittämistä. Lisäksi Unisport toimii kumppanina mm. joukkuevoimistelun MM-kilpailuissa ja Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtumassa.

Lue lisää

Piruetti

Piruetti on rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun yhteistyökumppani. Piruetilta löydät monipuolisen voimistelun ja tanssin valikoiman, josta Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenet saavat -10 % alennuksen.

Lue lisää 

Chopar

Chopar

Chopar on kilpa-aerobicin, TeamGymin ja esittävän voimistelun yhteistyökumppani. Lisäksi Chopar on kumppanina Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtumassa, jossa kenttäohjelmien esiintymisvaatteet ovat Choparin käsialaa.

Lue lisää

 

Quatro

Quatro

Quatro on naisten ja miesten telinevoimistelun yhteistyökumppani. Quatrolta löydät monipuolisen ja laadukkaan valikoiman voimistelun harjoitus- ja kilpapukuja sekä asusteita. 

Lue lisää

Teknikum

Teknikum on miesten telinevoimistelun maajoukkueen yhteistyökumppani. 

Lue lisää


Dvillena

Dvillena on rytmisen voimistelun maajoukkueen yhteistyökumppani. 

Lue lisää

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallion urheiluopisto on Voimisteluliiton urheiluopistokumppani sekä joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennuskeskus. 

Lue lisää

Suomen Urheiluopisto Vierumäki

Suomen Urheiluopisto Vierumäki on Voimisteluliiton urheiluopistokumppani ja erityisesti TeamGymin valmennuskeskus. 

Lue lisää

 

Kuortane

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto on Voimisteluliiton urheiluopistokumppani ja telinevoimistelun valtakunnallinen valmennuskeskus. 

Lue lisää

Varalan Urheiluopisto

Varalan Urheiluopisto on Voimisteluliiton urheiluopistokumppani ja kilpa-aerobicin valtakunnallinen valmennuskeskus. 

Lue lisää

Merkkikeskus 

Merkkikeskus on Voimisteluliiton palkitsemistuotteiden yhteistyökumppani. Merkkikeskuksen valikoimasta löydät laadukkaat mitalit, pokaalit ja ansiomerkit sekä voimistelulle räätälöidyn voimistelumitalin. 

Lue lisää

Elämysmatkat 

Elämysmatkat on Voimisteluliiton kumppani.

Lue lisää

Haku