Naisten telinevoimistelu

Naisten telinevoimistelusta vuoden 2018 Matkalla mestariksi -ryhmään valitut urheilijat esittäytyvät.


Ada Hautala Oulun Pyrintö

Hei, olen Ada Hautala 14v. telinevoimistelija Oulun Pyrinnöstä. Olen harrastanut telinevoimistelua 8 vuotta ja olen toista vuotta tyttöjen maajoukkueringissä. Voitin 2016 junioreiden SM-kultaa puomilta ja 2017 junioreiden SM-kultaa 4-ottelusta. Pääsin edustamaan Suomea junioreiden PM-kisoissa, jossa voitimme joukkue kultaa. Hienoin kokemus viime vuodelta oli päästä edustamaan Suomea EYOF:iin.

Parasta voimistelussa on uuden oppiminen ja onnistuminen. Voimistelun kautta olen saanut hyviä kavereita Oulusta sekä leirien ja kisojen myötä ympäri Suomea.

Tärkeimmät kilpailut 2018 on SM-kisat ja katsastukset, ja toivottavasti pääsen edustamaan Suomea ulkomaille. Instagramissa voi käydä seuraamassa @timantit_kilpa1 (ryhmän voimistelukäyttäjä)


 

Enni Kettunen Suomen Taitovoimisteluklubi

Ikä: 15 vuotta

Harrastuneisuus ja saavutukset: Olen harrastanut telinevoimistelua 12 vuotta, joista 8 vuotta kilpatasolla. Parhaita saavutuksiani on SM- ja PM-mitalit. Edustin Suomea Juniori EM kisoissa 2016.

Parasta voimistelussa: uusien liikkeiden oppiminen, ulkomaan leirit sekä kilpailumatkat ja kaverit.

Vuoden 2018 tärkeimmät kilpailut top 3: Arvokisakatsastukset kotimaassa sekä SM-kilpailut. Tavoitteena päästä edustamaan Suomea arvokilpailuihin.

Somekanava: @enni_kettunen (oma instagram)
Ida-Maria Vänni Tampereen Voimistelijat

Ikä:15/2002
Harrastuneisuus ja saavutukset: Olen harrastanut 9 vuotta telinevoimistelua ja parhaat saavutukseni ovat EYOF-paikka ja 36. sija neliottelussa 2017, nuorten EM-paikka 2016, junioreiden PM-kisoissa hopeaa neliottelusta, kultaa nojapuilta, kultaa puomilta 2016, junioreiden PM-kisoissa pronssia nojapuilta 2017, junioreiden SM-kisoissa hopeaa neliottelusta sekä nojapuilta 2016, junioreiden SM-kisoissa hopeaa neliottelusta sekä nojapuilta, myös kultaa puomilta ja permannolta 2017.
Parasta voimistelussa on uuden oppiminen ja kokemukset.
Vuoden 2017 tärkeimmät kilpailut top 3: MM-kisat, naisten EM-kisat, naisten SM-kisat.
Oma instagram: @iidaa_m (päivitän tililleni sekaisin voimisteluun liittyviä kuvia ja omia vapaa-ajan kuvia) ja ryhmän yhteinen käyttäjä: @tv.ydinryhmä 

Sani Mäkelä Suomen Taitovoimisteluklubi

Ikä: 15v
Harrastuneisuus ja saavutukset: Olen harrastanut telinevoimistelua 8 vuotta, joista 7 vuotta kilpatasolla. Parhaita saavutuksiani on SM- ja PM-mitalit sekä viime kesänä pääsin edustamaan Suomea EYOF-kilpailuihin Unkariin.

Parasta voimistelussa: Uuden oppiminen ja kisamatkat

Vuoden 2018 tärkeimmät kilpailut top 3: Kotimaassa arvokisakatsastukset ja SM-kisat (muita kisoja minulla ei ole)

Somekanava: @sanimakela (Instagram)