Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Naisten telinevoimistelu » Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Naisten telinevoimistelun kilpailu- ja tuomaritoiminta

Naisten telinevoimistelussa kilpaillaan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Kilpailusta riippuen voivat kilpailumuotoina mukana olla neliottelu, telinekohtainen kilpailu ja joukkuekilpailu.

Kansalliset kilpailut

Kansallisissa kilpailuissa on käytössä taitotason mukainen kilpailujärjestelmä joka jakautuu kilpa- ja maajoukkuelinjaan. Kilpailujärjestelmään sisältyy kilpaluokkien lisäksi suoritusmerkit.

Lue lisää

Kansainväliset kilpailut

Kansainvälisissä kilpailluissa kilpaillaan ikäsarjoissa. Kilpailuja järjestetään Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista aina olympialaisiin asti.

Lue lisää

Naisten telinevoimistelun tuomaritoiminta

Naisten telinevoimistelun arvostelu koostuu vaikeus- eli D-pisteistä sekä suoritus- eli E-pisteistä. Voimistelijan suorituksen yhteispisteet ovat D- ja E-pisteiden summa.

Lue lisää

Naisten telinevoimistelun kansainvälisten kilpailujen valintakriteerit

Terveellisen ja turvallisen toimintaympäristön toteutuminen Voimisteluliiton huippu-urheilutoiminnassa varmistetaan urheilijoiden, valmentajien, asiantuntijoiden ja lajijohdon yhteistyöllä, tiiviillä ja avoimella vuorovaikutuksella ja kehittämällä yhdessä lajikulttuuria.

Voimisteluliiton vastuullisuustyötä ohjaavat Reilu peli – urheiluyhteisön eettiset periaatteet, Urheiluyhteisön yhteinen vastuullisuusohjelma 2020-2024, Voimistelun eettiset periaatteet (2020) sekä Voimistelun vastuullisuusohjelma (2019). Voimisteluliiton arvot ovat vastuullisesti, sisukkaasti, arvostaen ja yhdessä. 

Kaikilla valittavilla voimistelijoilla tulee olla seuraava vastuullisuuskoulutuskokonaisuus suoritettuna: 

Kaikilla valittavilla valmentajilla (ja muilla delegaation jäsenillä) tulee olla seuraava vastuullisuuskoulutuskokonaisuus suoritettuna: 

Kilpailukalenteri

Naisten telinevoimistelun kilpailukalenterin löydät Kisanetistä ja tulokset Sport Event Systemsistä

Kisanetiin     Sport Event Systemsiin 

Haku