Hyppää sisältöön

Kansainväliset kilpailut

Joukkuevoimistelussa kilpaillaan kansainvälisesti erilaisista seurakilpailuista MM-kilpailuihin asti.

Kansainvälinen kilpailukalenteri ja kilpailukutsut löytyvät IFAGG:n nettisivuilta sekä rgformista.

Hakulomakkeet 

 

Hae edustusoikeutta kilpailuun lomakkeella tästä. (HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT)

Voimisteluliitto pidättää oikeudet muutoksiin. Kilpailuun voidaan avata lisähaku ensimmäisen hakukierroksen päätyttyä, mikäli kilpailussa on vielä tilaa eli ulkomaalaisia joukkueita ei ole osallistumassa niin paljon kuin kilpailuun on varattu paikkoja. 

IFAGG B- category competition Academic AGG Cup 5.-7.5.2022 Sofia, BUL

Kilpailukutsu luettavissa täältä. 

Kilpailussa ei ole maakiintiötä sarjoittain, mutta Suomen joukkueita tullaan nimeämään max. 5 joukkuetta per sarja. Lasten sarjoissa joukkueet hakevat edustusoikeutta kilpailuun alla olevalla lomakkeella 8.3.2022 kello 23.59 mennessä. Nuorten ja naisten sarjojen joukkueet on valittu kilpailuun WC/CC I ja II valintakilpailun perusteella. Mikäli kilpailunpaikan saanut joukkue ei ota kilpailupaikkaa vastaan, voidaan kilpailupaikat täyttää hakemusten perusteella (nuoret ja naiset vapaa- sekä lyhytohjelmat)

Voimisteluliitto nimeää kilpailuun tuomarit. Tuomareiden kulut laskutetaan kilpailuun os. joukkueilta (matkat, majoitus, päivärahat ja koronatestit jne.

Hakulomake Academic Cupiin (lasten sarjat ja ne joukkueet, jotka eivät ole saaneet kilpailupaikkaa 12.2 Valintakilpailussa). Lomake täytettävä 8.3.2022 kello 23.59 mennessä.

Hae edustusoikeutta kilpailuun lomakkeella tästä. (HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT)

IFAGG B- category competition,TALLINN TROPHY 2022 9.-11.3.2022.

Kilpailussa ei ole maakiintiötä sarjoittain, mutta Suomen joukkueita tullaan nimeämään max. 5 joukkuetta per sarja. Lasten sarjoissa joukkueet hakevat edustusoikeutta Tallinn Trophy-kilpailuun alla olevalla lomakkeella 2.1.2022 kello 23.59 mennessä. Nuorten ja naisten sarjojen joukkueet valitaan kilpailuun WC/CC I ja II valintakilpailun perusteella. 

Hae edustusoikeutta kilpailuun tällä lomakkeella. (HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT)

Hakulomakkeita julkaistaan sitä mukaan kun kilpailuiden kutsuja julkaistaan. 

Kansainväliseen kilpailuun osallistuminen

Ota yhteys lajipäällikköön, mikäli joukkueesi suunnittelee kv-kilpailuun osallistumista. 

Tietoa kansainvälisiin kilpailuihin osallistuville joukkueille

Kilpailuiden kulut (WC/CC ja arvokilpailut)

MM-kilpailut:

  • Naisten sarjan kolmelle joukkueelle kilpailuun valitulle maksetaan 11/joukkue matkat, majoitus ja kuljetukset.
  • Nuorten sarjan kolmelle joukkueelle kilpailuun valitulle annetaan matkatuki 2000-3000€/joukkue riippuen kisa Euroopassa/Euroopan ulkopuolella.
  • Lisäksi tuetaan tuomari (2) ja fysioterapeutin matkat, majoitus, päivärahat.

WC/CC- kilpailut:

  • WC/CC-kilpailuiden tuki perustuu Suomen joukkueiden keskinäisiin sijoituksiin ko. kilpailussa.
  • Lisäksi tuetaan tuomari (2) matkat, majoitus, päivärahat. Liitto maksaa joukkueiden os.maksut ja matkavakuutukset.
  • Joukkueet vastaavat itse kuluista, jotka kilpailuun osallistumisesta aiheutuu (matkat, majoitus, ruokailut, IFAGG:n lisenssi, mahdolliset koronatestit jne.).  

Kilpailuiden kulut (kv-seurakilpailut ja B-kategorian kilpailut)

Joukkueet vastaavat itse kuluista, jotka kansainvälisiin seurakilpailuun tai B-kategorian kilpailuun osallistumisesta aiheutuu (os.maksu, matkat, majoitus, ruokailut, IFAGG:n lisenssi, vakuutus, mahdolliset koronatestit jne.).  

Voimisteluliitto suosittelee, että kustannusten takia joukkueet harkitsevat tarkoin KV-kilpailuihin osallistumista ja laativat yhdessä seuran ja perheiden kanssa matkasuunnitelman ja budjetin ennen kilpailupaikan hakemista.

Mikäli Voimisteluliitto nimeää kilpailuun tuomarit, matka-, majoitus ja päivärahoista aiheutuvat kulut jaetaan kilpailuun osallistuvien joukkueiden kesken. 

IFAGG:n lisenssi

Kaikilla voimistelijoilla, valmentajilla ja tuomareilla, jotka osallistuvat IFAGG:n alaiseen kilpailutoimintaa on oltava voimassa oleva lisenssi. Kansainvälisen lajiliiton lisenssin lisäksi, jokaisella on oltava voimassa oleva Suomen Voimisteluliiton lisenssi. 

Lisätietoa IFAGG-lisensseistä

Passi ja matkavakuutus

Kaikilla kv-kilpailuihin osallistuvilla henkilöillä tulee olla voimassa oleva passi (koskee myös Suomessa järjestettäviä kv-kilpailuita) sekä matka- ja matkatavaravakuutus. 

Haku