Hyppää sisältöön

Vauhdikas Gym-tuoteperhe

GYM-tuoteperhe sisältää PerheGymin, NinjaGymin ja FreeGymin. Gym-tunnit yhdistävät hauskalla tavalla perusliikuntataitojen harjoittelun sekä voimistelulliset elementit. Gym-tunneilla löytyy vivahteita myös parkourista, trikkauksesta sekä voimaharjoittelusta. Tuoteperheestä löytyy takuuvarmasti innostava tunti kaikenikäisille lapsille ja nuorille.

Perhegym

Perhegymiä voi harrastaa salissa tai ulkona –  lapsi yhdessä huoltajan, kummin, isovanhemman tai vaikka koko perheen kanssa. Tunnit soveltuvat kaikille noin 0-3-vuotiaille lapsen taustaan tai taitotasoon katsomatta. Yleensä PerheGymiin voi ottaa mukaan myös isosisaruksen ja osa seuroista järjestää PerheGymiä myös hieman vanhemmille lapsille.

Ohjaajan avustuksella perhe johdatellaan perusliikuntataitojen saloihin, harjoittelemaan perheakrobatian perusteita sekä tutustumaan voimistelullisiin elementteihin leikin kautta.  Tunneilla on vähemmän jonotusta ja enemmän aktiivista ja hauskaa yhdessä tekemistä. Perhegym -tunnit voivat olla lapsen ensimmäinen kosketus voimisteluun, josta jatkopolkuna voi olla Ninjagym ja edelleen Freegym -tunnit. 

Isä ja poika voimistelemassa.

Ninjagym

Ninjagym-tunnit soveltuvat noin 4-10-vuotiaille innokkaille ja kokeilunhaluisille ninjoille. Tunneilla tutustutaan perusliikuntataitohin, voimistelun alkeistaitoihin ja parkouriin siten, että kauden lopussa vanhemmat ovat taatusti haltioissaan pikku-Ninjojen taidoista. Ninjagym-tunneilla saa varmasti hien pintaan, oppii uusia asioita sekä vahvistaa arjessakin tarpeellisia perusliikuntataitoja. Harjoitukset voi pitää voimistelusalissa tai ulkona. Ninjagym-tunnit toimivat hyvänä jatkopolkuna Perhegymissä, perheliikunnassa ja Voimistelukoulu-tunneilla olleille lapsille, mutta ne toimivat hyvin myös lapsen ensimmäisenä voimitseluharrastuksena.

ninjagym logo.

Freegym

Freegym rikkoo perinteisen voimistelun raja-aitoja. Mukaansatempaavaa Freegymiä voi harrastaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta, sisällä saleissa ja ulkona. 

Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu – kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset on tässä lajissa unohdettu.  Freegymiin voit tutustua alla olevalta videolta, ja tarkemmin temppuja voi opetella myös Youtuben soittolistan kautta (linkki avautuu uudessa ikkunassa).

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Haku