Voimisteluliiton yhteistyökumppanit

 

Sanser

Suomen Sanser Oy on Voimisteluliiton yhteistyökumppani, joka valmistaa mm. edustusasut maajoukkueelle. Mallisto sekä muut voimistelutuotteet on tilattavissa verkkosivuiltamme osoitteesta voimistelukauppa.sanser.fi.

Gazz on Suomen Sanser Oy:n tuotemerkki, joka valmistaa monipuolisesti kilpailu- ja esiintymisasuja sekä urheiluvaatteita. Gazz tuotteita on tilattavissa nyt myös verkkokaupasta. Tutustu lisää osoitteessa gazz.fi.

Piruetti

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille 10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Verkkokauppa: 
Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta, kirjoita "minulla on kampanjakoodi" -kenttään koodi VOIMISTELU, merkitse vielä seurasi nimi viestikenttään. Alennus näkyy ostoskorissa välittömästi.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen piruetti(a)piruetti.fi.

Piruetin liikkeet:
-10 % alennuksen saa näyttämällä seuran jäsenkorttia tai maksukuittia jäsenmaksusta.

Reima

Reima on maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden merkki ja tarjoaa nyt Voimisteluliiton jäsenille voimistelumallistoa -30% edullisempaan hintaan. Voimistelumallisto on saatavilla Reiman seurakaupasta ja koostuu lasten laadukkaista sekä teknisistä sisäliikunta- ja ulkovaatteista. Tuntuvan jäsenedun saa aktivoitua itselleen käyttämällä seuraltasi saatua seurakoodia jokaisen ostoksen yhteydessä. Ostoilla tuet samalla omaa seuraasi.

Seurakoodi toimii myös Reiman varsinaisessa verkkokaupassa, jossa koodi tarjoaa ilmaisen toimituksen ja tuen seurallesi.

Seurakoodin saat omasta seurastasi ja ostoksille pääset osoitteessa seurat.reima.com 

Mahdolliset kysymykset ja lisätiedot: seurat@reima.com  

Kuortaneen urheiluopisto

Kuortane Olympic Training Center tarjoaa huippuolosuhteet telinevoimisteluun!

Kuortaneen Urheiluopisto on telinevoimistelun valtakunnallinen valmennuskeskus. Valmennuskeskus tarjoaa olympiatasoiset harjoitusolosuhteet ja asiantuntemuksen telinevoimistelun harjoitteluun ja lajissa kehittymiseen. Toimimme käytännön valmennuksen, valmentajakoulutuksen, testauksen ja huippuolosuhteiden kehittämisen etujoukoissa. Käytössämme on kansainvälisen tason tietotaito, maan parhaat kouluttajat, nykyaikaiset puitteet sekä edelläkävijän laitteet ja tekniikka.

Myyntipalvelustamme varaat kätevästi voimisteluleirit! 
puh. 06-5166 253
www.kuortane.com 

Leirien lisäksi järjestämme lajia aktiivisesti harrastaville nuorille Training Campeja! Training Campeillä yhdistyy lajiharjoittelu mukavaan liikunnalliseen oheisohjelmaan. Lue lisää Training Campeista!

 

Varainhankintamahdollisuudet seuroille

Tutustu myös yhteistyökumppaneiden tarjoamiin varainhankintamahdollisuuksiin.

Kaikki yhteistyökumppanit