Löydä harrastus Voimisteluviikolta

Helppoa harrastamista perhearkeen? Haluatko harrastaa lapsen kanssa? Tai treenata aikuistunneilla, kun lapset temmeltävät viereisessä liikuntasalissa? Etsinnässä edullinen harrastus lähellä sinua?

Voimisteluviikolla 26.8.-1.9. voit kokeilla eri seurojen liikuntatunteja ja löytää sinulle ja perheellesi sopivimman harrastuksen. Kiinnostaako perhejumppa, tehotreenit, jooga, kahvakuula, lasten Voimistelukoulu tai vaikkapa akrobatiavoimistelu? Kysy ilmaisesta tutustumismahdollisuudesta lähimmästä seurastasi.

Käytä alla olevaa Seurahakua löytääksesi lähimmän seurasi ja perhearkeesi sopivat tunnit. Kirjoita postinumerosi tai kaupunkisi sanahakuun, etsi lähimmät seurasi suoraan kartasta ja suodata tuloksia kartan alapuolelta löytyvien vaihtoehtojen kautta. "Seurahaku listana"-välilehdeltä löydät kaikki voimisteluseurat listamuodossa. Tuloksena sinulle tarjotaan lähellä sijaitsevia seuroja, joilla on tuntivalikoimassaan sinua kiinnostavia tunteja ja linkin seurojen sivuille: tuntitarjontaan, hintoihin ja ilmoittautumisohjeisiin.