Esiintymis- ja kilpailumahdollisuudet

Voimisteluliiton jäsenseuroissa harrastavat tanssijat voivat esiintyä ja/tai kilpailla Voimisteluliiton tapahtumissa ja kilpailuissa seuraavasti:

 

Lumo-tapahtumat

Lue lisää Lumo-tapahtumista ja ajankohdista tämän linkin kautta.

Stara

Staraan on lisätty tanssille oma sarja. Sarjaan voi osallistua kaikki n. 7-12-vuotiaat tanssijat, millä tahansa tanssityylillä. Tanssin sarjassa voidaan käyttää joko yleistä arviointilomaketta tai tanssille tehtyä omaa arviointilomaketta, jonka pääset näkemään tämän linkin kautta.

Lue lisää "Stara osana Lumoa" tämän linkin kautta.

 Lue lisää yleisesti Stara-tapahtumista tämän linkin kautta.

 

Tanssin kilpailu

Tanssin kilpailusarjoihin voi osallistua Voimisteluliiton jäsenseurojen tanssia harrastavat ryhmät, joissa on vähintään kolme tanssijaa. Osallistua voi millä tahansa tanssityylillä. Tanssin kilpailun sarjat, säännöt ja arvioitavat osa-alueet sekä tietoa tuomaroinnista löydät tämän linkin kautta. 

       

Gym for Life 

Gym for Life -sarjaan voi osallistua kaikilla tanssin, tanssillisen voimistelun ja muilla eri voimistelulajien ohjelmilla. Lue lisää Gym for Life -sarjoista, säännöistä ja arvioitsijoista tämän linkin kautta.

Gym for Life -ohjelmalla voi osallistua myös kansainvälisiin tapahtumiin: European Gym for Life -tapahtumiin tai World Gym for Life -tapahtumiin.

           

 

Gymnaestrada

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Lue lisää Gymnaestradasta tämän linkin kautta. 
Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiili

Tanssin kenttäkoreografia

Tanssin harrastajat voivat osallistua Gymnaestradaan monella tavalla. Yksi vaihtoehdoista on tulla mukaan tanssin kenttäkoreografiaan. Lue kettäkoreografian esittely tämän linkin kautta. 

Käy katsomassa tunnelmia edellisestä tanssin kenttäkoreografiasta Instagramprofiilista: @oonhyvajustnain