Valmennusjärjestelmä

 

Kilpa-aerobicin valtakunnallinen valmennusjärjestelmä on uusittu, ja se koostuu seitsemästä valmennusringistä: Sennu A, Junioreiden maajoukkueryhmä, Sennu B, Junnurinki, Ikäkausiringit AG1 ja AG2, ND-rinki sekä Avoin leiritys. Valmennusjärjestelmä löytyy kokonaisuudessaan alapuolelta.  

 

Koko valmennustoiminnasta vastaa lajiasiantuntijaryhmän alla toimiva valmennuksen alatyöryhmä, jonka vastuuvetäjänä on lajiasiantuntijaryhmän valmennusvastaava. Tiimiin kuuluvat lisäksi valmennuskoordinaattori, rinkien vastuuvalmentajat, seuravalmentajia ja lajipäällikkö.

 

Kaikkiin valmennusrinkeihin haetaan mukaan erillisellä hakulomakkeella. Valinnat tehdään hakemusten perusteella yhteistyössä valmennuskoordinaattorin, lajipäällikön ja lajiasiantuntijaryhmän kanssa.

 

Rinkivalmentajat

Rinkien vastuuvalmentajina toimivat:

 

Avoin leiritys – valmennuskoordinaattori Sanni vastuussa, kouluttajat vaihdellen

ND-rinki – Sanni Mäntykivi

Ikäkausiringit (AG1 ja AG2) – Maaret Koskinen

Junnurinki (AG1) – Saija Salminen

Junioreiden maajoukkueryhmä – Iida Rantanen

Sennu A+B – vastuussa valmennustiimi, joka koostuu urheilijoiden omista valmentajista ja valmennuskoordinaattorista, leireillä kouluttajina eri alojen asiantuntijat valmentajien toiveiden mukaisesti 


Huippuvoimistelijan urapolku

Kilpa-aerobicin huippuvoimistelijan urapolku on kuvaus siitä, kuinka matka kohti maailman kärkeä tulisi parhaimmillaan rakentaa. Polku kertoo konkreettisesti, mitä taitoja, harjoitusmääriä ja harjoittelun painopisteitä kuuluu eri ikävaiheiden valmennukseen sekä miten toimintaympäristö voi tukea urheilijan kasvua.

Voimistelijan polku liitteineen on ladattavissa VoimisteluWikistä.