Alle 12-vuotiaiden lasten sarjat

Voimistelun Stara-tapahtumassa alle 12-vuotiaiden joukkueet pääsevät esiintymään arveille, jotka antavat suorituksesta kirjallisen palautteen. Joukkueita ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Kaikki osallistujat palkitaan. Stara toimii kilpailunomaisena harjoitteluna lasten joukkueille ennen kilpailusarjoihin siirtymistä sekä sopivana esiintymistilaisuutena harrastejoukkueille.


8-10-vuotiaiden sarjan kilpailuja järjestetään Stara-tapahtumien yhteydessä sekä joukkuevoimistelun Cup kilpailuissa. Joukkueet saavat kategoriatuloksen ja kaikki osallistujat palkitaan. Lisäksi joukkueita palkitaan erityismaininnoin. 8-10-vuotiailla ei ole valtakunnallista kilpailua. 


10-12-vuotiaiden sarjassa kilpaillaan joukkuevoimistelun Cup kilpailuissa. 10-12-vuotiailla ei ole valtakunnallista kilpailua.

Joukkueet saavat kategoriatuloksen, ja 1. ja 2. kategorian saavuttaneiden joukkueiden pisteet julkistetaan. Kolme parasta joukkuetta palkitaan, ja lisäksi joukkueita palkitaan erityismaininnoin. Joukkueet saavat tuomaristolta lisäksi kirjallisen palautteen. 10-12-vuotiaat kilpailevat keväisin vapaaohjelmalla ja syksyisin välineohjelmalla. Parillisina vuosina kilpaillaan narulla ja parittomina vuosina pallolla. 10-12-vuotiaiden joukkueet voivat kilpailla myös valmisohjelmasarjassa.