Alle 12-vuotiaiden lasten sarjat

Voimistelun Stara-tapahtumassa alle 12-vuotiaiden joukkueet pääsevät esiintymään arveille, jotka antavat suorituksesta kirjallisen palautteen. Joukkueita ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Kaikki osallistujat palkitaan. Stara toimii kilpailunomaisena harjoitteluna lasten joukkueille ennen kilpailusarjoihin siirtymistä sekä sopivana esiintymistilaisuutena harrastejoukkueille.


8-10-vuotiaiden sarjan kilpailuja järjestetään Stara-tapahtumien yhteydessä sekä joukkuevoimistelun Cup kilpailuissa. Joukkueet saavat kategoriatuloksen ja kaikki osallistujat palkitaan. Lisäksi joukkueita palkitaan erityismaininnoin. 8-10-vuotiailla ei ole valtakunnallista kilpailua. 


10-12-vuotiaiden sarjassa kilpaillaan joukkuevoimistelun Cup kilpailuissa. 10-12-vuotiailla ei ole valtakunnallista kilpailua.

Joukkueet saavat kategoriatuloksen, ja 1. ja 2. kategorian saavuttaneiden joukkueiden pisteet julkistetaan. Kolme parasta joukkuetta palkitaan, ja lisäksi joukkueita palkitaan erityismaininnoin. Joukkueet saavat tuomaristolta lisäksi kirjallisen palautteen. 10-12-vuotiaat kilpailevat keväisin vapaaohjelmalla ja syksyisin välineohjelmalla. Parillisina vuosina kilpaillaan narulla ja parittomina vuosina pallolla. 10-12-vuotiaiden joukkueet voivat kilpailla myös valmisohjelmasarjassa.


10-12-vuotiaiden timanttikilpailu

Osallistuessaan cup-kilpailuihin 10-12 –vuotiaiden sarjassa joukkueet voivat kerätä timantteja saavuttamalla kategorian 1 – 4. Syksyllä 2021 Timantteja voi kerätä kaikista cup-kilpailuista.  Joukkueiden tulee ilmoittaa kauden kolme parasta kilpailutulostaan Timanttikilpailuun lomakkeella tästä. Lomake on avoinna 1.12.2021 saakka.  

  

Kilpailuissa saavutetuista kategorioista saa timantteja seuraavasti:   

· 1 kategoria = 4 timanttia   

· 2 kategoria = 3 timanttia   

· 3 kategoria = 2 timanttia  

· 4 kategoria = 1 timantti 

  

Kolmen ilmoitetun kilpailutuloksen mukaiset timantit lasketaan yhteen, ja parhaimmat timanttitulokset saavuttaneet joukkueet julkaistaan liiton sivuilla ja sosiaalisessa mediassa joulukuussa 2021.   

Lisäksi listalle yltäneet joukkueet saavat käyttää ”Timanttijoukkue 2021”-logoa viestinnässään. Timanttikilpailu käydään aina erikseen keväisin ja syksyisin ja se on korvannut mestaruuskilpailut.