Valmennus

Akrobatiavoimistelu on Suomessa voimakkaasti kasvava laji. Voimisteluliiton valmennusjärjestelmä pohjautuu seuroissa tehtävään laadukkaaseen valmennukseen, sillä voimistelijan kannalta kaikkein tärkeintä on osaava valmennus kotisalilla. Voimisteluliiton valmennustoiminta tarkoittaa sekä avointa että rinkileiritystä, joilla sekä voimistelijat että valmentajat pääsevät oppimaan uutta ja tutustumaan muihin lajin parissa toimiviin. Akrobatiavoimistelun leirejä järjestetään kaikilla tasoilla. 

AKRO maajoukkuerinki

Maajoukkueringin valintakriteerit löydät tästä. Rinki päivittyy SM-kilpailujen jälkeen. Maajoukkueringin leiritys on keskitetty Kuortaneen Urheiluopistolle. 

AKRO minirinki

Akron minirinkiin valitaan voimistelijat hakemusten perusteella. Valintakriteereistä tärkeimmät ovat kultamerkki ja potentiaali menestyä kv-luokissa. Miniringin leiritys on keskitetty Kuortaneen Urheiluopistolle.

Avoimet leirit

Akron avointa leiritystä järjestetään liittovetoisesti luokille 2-5 sekä Gym For Life -sarjoissa kilpaileville show-ryhmille omilla show-leireillään.