Stara-tapahtumat

Jännitystä ja yhteistä tsemppausta ennen kuin kuuluttaja toivottaa tervetulleeksi lavalle. Raikuvat aplodit ja ihka oikea mitali hienosta esityksestä. Lapselle esiintyminen on kokonaisvaltainen elämys, kipinä, josta parhaimmillaan syttyy elämän mittainen rakkaus lajiin.

Stara-tapahtuma on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille. Se on tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpailuihin tähtäävät voimistelijat, tanssijat ja ryhmät voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin kilpailuihin siirtymistä.

Esiintymään voi tulla joko itse luomalla tai esimerkiksi Voimisteluliiton valmisohjelmalla - yksin tai yhdessä. Stara-tapahtumiin voi osallistua niin voimisteluohjelmalla, liikesarjalla kuin tanssiesitykselläkin. Esiintyjät saavat kirjallisen palautteen sekä mitalin.

Monet Voimisteluliiton jäsenseurat järjestävät Stara-tapahtumia ympäri Suomea. Voimisteluliiton kanssa yhteistyössä järjestettävä suurempi Alueellinen Stara-tapahtuma kokoaa oman alueensa seurojen ryhmät esiintymään. 

 

Stara-tapahtumien järjestämismaksut 1.1.2020 alkaen - lue lisää TÄSTÄ

Stara-tapahtumaan osallistuva tarvitsee Stara-lisenssin.

Stara-tapahtumissa palautetta antavat kokeneet valmentajat, ohjaajat tai Arvit. Arvi-koulutuksia järjestää Voimisteluliitto. Katso lisää koulutushausta ja arvi-koulutuksesta!

 What do you want to do ?
New mail