IKILIIKE

 

Rakasta itseäsi, rakasta liikkumista!

 

Voimisteluseurojen ikääntyvien (60+) liikuntatoimintaa laajennettiin ja voimistettiin vuosien 2013 – 2016 aikana Ikiliike-hankkeen avulla. Hankkeen toteutusta tuki Opetus- ja kulttuuriministeriö. Nyt hankejakson päätyttyä kaikilla voimisteluseuroilla on mahdollisuus nimetä ikääntyville suunnattu liikuntatarjonta Ikiliike-nimellä. Tavoitteena on, että yhä useampi ikääntyvä eri puolella Suomea löytää paikallisesta voimisteluseurasta itselleen sopivan liikuntaharrastuksen.

 

Kaikki Voimisteluliiton jäsenseurat voivat hyödyntää Ikiliike-toiminnan tukimateriaaleja, kuten Ikiliike-tunnusta sekä tiedote-, juliste- ja esitepohjia ja valokuvia. Yhteisellä ilmeellä toteutetun materiaalin käyttö vahvistaa viestin perille menoa ja auttaa kohderyhmää löytämään seurojen liikuntatoiminnan.

 

Myös ikääntyvien liikuntaryhmien ohjaajien koulutus jatkuu Voimisteluliitossa Ikiliike-tunnuksen alla. Perus- ja jatkokoulutus sekä ideapäivät, liikepankit ja valmistuntimallit tukevat ohjaajia onnistuneessa ja tuloksellisessa seuratoiminnassa.