Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Yhdessä tekeminen kasvattaa suvaitsevuutta ja kunnioitusta – Porin Tarmo voimistelu
10.12.2022

Yhdessä tekeminen kasvattaa suvaitsevuutta ja kunnioitusta – Porin Tarmo voimistelu

Erityistä Voimaa seuroissa -blogisarjassa tutustutaan voimisteluseuroihin, jotka tekevät työtä kaikille avointen ja saavutettavien harrastusmahdollisuuksien lisäämiseksi. Sarjassa esiintyvät seurat tekevät työtä monikulttuuristen perheiden ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten paremmaksi huomioimiseksi liikunta- ja voimistelutoiminnassa. Sarjassa esitellään Erityistä Voimaa pilottiseurojen hankeposterit.

Porin Tarmossa on saatu uusia – yksilöllistä ja erilaista tukea, tarvitsevia lapsia tutustumaan telivoimistelun pariin. Iloa ja onnistumisia on saavutettu yhdessä! Erityistä voimaa ryhmän tunnit ovat samaan aikaan seuran muiden telinevoimistelu-ryhmien kanssa. Yhteistyö ja yhdessä tekeminen on lisännyt kaikkien lasten, nuorten ja aikuisten suvaitsevaisuutta ja kunnioittamista.

Seuran nuorista ohjaajista on kasvanut ryhmän ohjaamisen kokemuksen sekä kouluttamisen myötä innostuneita ja osaavia ohjaajia. Ohjaajien ohjaustaidot ovat kehittyneet havainnoimaan lasten erilaisia tuen tarpeita. Tulevaisuudessa nämä taidot ovat heidän voimavaraa ja osaamista erilaisten ihmisen kohtaamisessa ja vuorovaikutuksessa.

Porin Tarmo voimistelu (Posteri avautuu isompana kuvana uuteen välilehteen)

Haku