Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Yhdenvertaisesti eteenpäin -seminaari kesäkuussa Kuopiossa
20.03.2024

Yhdenvertaisesti eteenpäin -seminaari kesäkuussa Kuopiossa

Puhuja seminaarissa

Kuopion Voimistelupäivien ohjelma laajenee entisestään, kun Yhdenvertaisesti eteenpäin -seminaari rantautuu Kuopioon 7.6.2024.

Tervetuloa mukaan Yhdenvertaisesti eteenpäin -seminaariin, joka on suunnattu kaikille soveltavasta voimistelusta kiinnostuneille seuratoimijoille! Seminaari järjestetään Kuopion jäähallin Grano Loungessa klo 17.15-19.15. Tilaisuuden jälkeen pääsee jatkamaan iltaa Voimistelupäivien avajaisissa – samassa osoitteessa.

Liity joukkoomme tutustumaan uuteen soveltavan telinevoimistelun kokonaisuuteen ja löydä inspiraatiota sekä uusia ideoita omalle seurallesi. Seminaarissa pääset syventymään soveltavan voimisteluun ja kuulet konkreettisia seuraesimerkkejä siitä, miten tämä laji voi kehittää ja rikastuttaa seuratoimintaa.

Lisäksi pureudumme yhdenvertaisuuteen ja siihen liittyviin taloudellisiin tukimahdollisuuksiin, jotka voivat avata ovia uusiin mahdollisuuksiin ja resursseihin.

Ohjelma tarkentuu huhtikuussa 2024. Tilaisuus on maksuton ja osallistujille tarjotaan ruoka seminaarin yhteydessä. 

Paikkoja on rajoitetusti, joten nappaa paikka seurallesi heti klikkaamalla tästä! (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Voimisteluliitto on saanut Ahos-kehittämistuen soveltavan voimistelun ja erityisesti soveltavan telinevoimistelun kehittämiseen. Yhdenvertaisesti eteenpäin -seminaari on toteutettu kehittämistuen avulla. 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa,

Sini Mattila
seurakehittäjä ja soveltavan voimistelun asiantuntija

sini.mattila@voimistelu.fi
040 056 9867

Haku