Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vuoden 2025 Voimistelupäivät järjestetään Tampereella
16.05.2024

Vuoden 2025 Voimistelupäivät järjestetään Tampereella

Tampereen Sisu järjestää Voimistelupäivät 6.-8.6.2025 Tampereella

Perinteinen mutta koko ajan uudistuva kaikkien lajien yhteinen voimistelutapahtuma Voimistelupäivät järjestetään upeissa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tiloissa. Voimisteluliiton hallitus on myöntänyt järjestämisoikeudet vuoden 2025 Voimistelupäivien osalta Tampereen Sisulle.

”Tampereella järjestettävät Voimistelupäivät ovat järjestyksessään jo 75. tapahtuma. Vaikka tapahtuma on perinteinen, niin olemme määrätietoisesti kehittäneet tapahtumaa mm. lajien kilpailumuotojen osalta. Myös järjestävät seurat ovat kukin vuorollaan olleet kehittämässä tapahtumaa mm. oheisohjelman ja voimistelun ilmiön osalta”, kommentoi Voimistelupäivistä vastuussa oleva liiton toimihenkilö Tiina Koljander.

”Kesä -25 on nyt jotain mitä Sisun tiimi odottaa erityisen innoissaan. Meillä tapahtumajärjestelyt on ollut iso kehityskohde viimeisen parin vuoden aikana ja olemme seurana tehneet sen eteen suuria panostuksia. Olemme muun muassa palkanneet tapahtumavastaavan, kehittäneet kaikkien lajien Sisu Cup -konseptin ja rakentaneet lajien yhteistä vapaaehtoistoimintaa. Tavoitteena on jatkossa panostaa yhä enemmän myös elämyksellisyyteen ja juuri sitä lähdemme tavoittelemaan Voimistelupäivien 2025 tapahtumatuotannossa. Onkin upeaa päästä toteuttamaan tämä voimistelun suurtapahtuma juuri Tampereella, urheilun ja tapahtumien pääkaupungissa, jossa Voimistelun ilmiölle on jo valmiiksi hienot puitteet keskeistä sijaintia unohtamatta.”

”Suunnittelutyö on jo kovassa vauhdissa, ensimmäiset yhteistyökumppanuudet melko lailla solmittu ja observointi vuoden -24 Voimistelupäiville sovittu. Kiitos jo nyt Kuopion Reippaan Voimistelijat hyvin startanneesta kokemusyhteistyöstä. Kiitos myös Oulun Pyrintö viime vuoden tapahtumaan liittyvästä konsultoinnista ja Voimisteluliitoliitolle sekä Tampereen Kaupungille iso kiitos tämän mahdollistamisesta. Nähdään Mansessa kesällä 2025!”  Voimistelupäivät 2025 -organisaatiosta terveiset lähettää Tampereen Sisun HR- ja markkinointipäällikkö Anna Tanninen.

Voimistelupäivillä 2025 ovat mukana seuraavat lajit: akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic, miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelu, rytminen voimistelu, tanssillinen voimistelu, TeamGym, trampoliinivoimistelu. Kilpailumuodot tarkentuu elokuuhun mennessä ja sarjat päivitetään Kisanet-sivustolle.

Kuva: Anna Tanninen

Haku