Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vuoden 2024 kilpailujen täydennyshaku käynnissä
04.09.2023

Vuoden 2024 kilpailujen täydennyshaku käynnissä

OVO Junior Team

Voimistelun kilpailujen ja tapahtumien täydennyshaku vuodelle 2024

Täydennyshaku vuoden 2024 kilpailujen osalta on avoinna 1.-30.9. välisenä aikana Kisanetissä. Suurin osa kilpailujen järjestäjistä on päätetty keväällä mutta muutamissa lajeissa mm. Joukkuevoimistelu, Rytminen Voimistelu, Tanssin Cup, Gym for life -tapahtumat ovat tässä haussa.

Lisäksi seurojen haettavissa on Teamgymin PM-kilpailut 6.-8.11.2025, lisätietoja PM-kilpailuista täältä. Sekä Joukkuevoimistelun World Cup 14.-17.3.2024 lisätietoja täältä.

Voimisteluliiton alaisia kilpailuja voivat järjestää Voimisteluliiton jäsenseurat, jotka ovat suorittaneet Voimisteluliiton säännöissä mainitut velvoitteet. Kilpailun järjestäjän tulee varmistaa riittävät toiminnalliset ja taloudelliset resurssit kilpailun järjestämiselle ennen kilpailujen hakemista. Kilpailujen järjestävät seurat sitoutuvat noudattamaan Voimisteluliiton yleisiä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä, Voimisteluliiton kaikkien lajien yhteisiä järjestämisohjeita ja osallistumismaksuja sekä lajien ohjeita kilpailujen järjestelyjen osalta.

Voimisteluliitto määrittelee Voimisteluliiton kilpailujen ajankohdat ja myöntää kilpailut seurojen tai seurayhtymien järjestettäväksi. Seurojen toivotaan tekevän yhteistyötä kilpailujen järjestämisen osalta, että esim. samalla paikkakunnalla toimivat seurat hakevat kilpailuja yhteistyössä samalle viikonlopulle erityisesti isommilla paikkakunnilla. Kilpailujen haku- ja myöntämiskriteerit yleisesti ja lajeittain on julkaistu voimistelun www-sivuilla. Voimisteluliitto on sitoutunut tukemaan huippuvoimistelua myöntämällä huippu-urheilun Tähtiseuroille kilpailuja säännöllisesti vuosittain niissä lajeissa, joissa seuralla on huippu-urheilun Tähtimerkki.

Mikäli seurassa on useita kilpailulajeja, toivomme, että seura tekee yhteistyötä seuran sisällä hakuprosessin osalta, ettei esim. usean lajin kilpailuja haeta samaan seuraan samalle viikonlopulle. Seuran on hyvä hakemuksessaan myös mainita, mikäli haluaa priorisoida tietyn lajin kilpailut järjestettäväkseen. 

Määräajan jälkeen tehtyjä hakemuksia emme voi huomioida.

Tiedustelut kilpailujen hakuprosessista Tiina Koljander, katso yhteystiedot tästä

 

Haku