Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimistelun superviikonloppu: yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä!
16.11.2021

Voimistelun superviikonloppu: yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä!

Superviikonloppuna 20.-21.11.2021 on mahdollista nauttia niin MM-kisahuumasta, Voimistelun 125 -juhlanäytöksestä kuin päästä itsekin kokeilemaan voimistelun eri muotoja Voimistelukoulun ilmaisella kokeilupisteellä Kisahallilla.

Voimistelukoulun ilmaiset kokeilupisteet 


Voimistelukoulun kokeilupisteet järjestetään aivan kisojen ja näytöksen tuntumassa, Töölön Kisahallissa, lauantaina 20.11 klo 9-17. Kokeilupisteet ovat maksuttomia ja loistava väylä tutustuttaa esimerkiksi lapsi voimistelun monipuoliseen maailmaan tai tulla viettämään perheen yhteistä voimistelupäivää. Tarjolla on muun muassa telinevoimistelun temppurata, joukkue- ja rytmisenvoimistelun kokeilupiste sekä Dance 4 Funin kepparitanssia ja kepparirata. Paikan päällä ovat myös tubettajasisarukset Elina ja Sofia, jotka ovat varsin innokkaita voimistelun harrastajia. He kannustavatkin kaikkia voimistelemaan, koska se on kiva tapa viettää yhdessä perheen kanssa aikaa.

Tarinallinen show voimistelun ja teatterin keinoin


Jotta yhteinen voimistelupäivä saa ansaitsemansa päätöksen, kannattaa kokeilupisteiden jälkeen suunnata vielä takaisin jäähallille. Lauantai huipentuu voimistelun 125-juhlanäytökseen, joka kertoo suomalaisen voimistelun matkasta tähän päivään ja tuo esiin voimistelun monimuotoisuuden eri voimistelulajien myötä. Voimistelu 125 -juhlanäytös Tarina jatkuu, soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheille.

Jos et ole vielä ostanut lippuja Voimistelun superviikonloppuun, löydät ne osoitteesta lippu.fi >>

Tule mukaan viettämään ikimuistoinen viikonloppu voimistelun parissa! 


Haku