Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto tarjosi ainutlaatuisen kesätyökokemuksen
30.06.2022

Voimisteluliitto tarjosi ainutlaatuisen kesätyökokemuksen

Gymnaestrada Tampereen suurtapahtuma kokosi yhteen koko voimisteluväen. Suurtapahtuma vaatii nimensä mukaisesti useita tekijöitä toteutuakseen. Voimisteluliitolla oli mahdollisuus tarjota muutamalle nuorelle kesätöitä suurtapahtuman parissa. Kesätyöntekijät Venla ja Milja kertovat kokemuksestaan.

 

Kokemukseni kesätyöntekijänä Gymnaestradassa

Kesätyöt Gymnaestradassa tarkoittaa paljon eri tyylisiä työtehtäviä, liikunnallista ja aurinkoista ilmapiiriä ja paljon ihmisiä.

 

Työtehtävät kesätyöntekijöillä vaihtelivat asiakaspalvelusta, tekniikkapuoleen ja järjestelyistä purkutehtäviin. Tehtävien monipuolisuus tuo työhön kokonaisuutena paljon vastuuta, mutta myös kiinnostavuutta ja itsensä haastamista. Yksi kivoimmista asioista työssä olikin juuri se, että sai tehdä paljon erityylisiä tehtäviä. Toisaalta, joitain voi haitata se, ettei etukäteen ole tiedossa kaikki, mutta itselle se oli täysin ok. Työtehtävät eivät myöskään olleet kohtuuttoman vaikeita eikä työajat liian pitkiä, eli helposti jaksoi.

 

Työntekijöitä Gymnaestradassa varsinkin tapahtuman aikaan oli runsaasti. Kesätyöntekijöille oli hyvin hommia ja vastuuta siitä huolimatta – Tylsää ei kyllä ehtinyt tulla!

 

Työ ei vaatinut juurikaan etukäteen perehtymistä ja ohjeistus tehtävään tuli aina paikan päällä, josta tykkäsin. Kysymyksiä tuli tietenkin paljon, mutta aina sai vastauksen, eikä epäselvyyksiä perehdytyksen jälkeen jäänyt. Vapaaehtoisista ja työntekijöistä pidettiin tosi hyvää huolta koko tapahtuman ajan. 

 

En ole itse ollut aikaisemmin koskaan kesätöissä, mutta työtä tapahtumassa suosittelisin kyllä kaikille! Kokemus oli kokonaisuutena erittäin kiva ja opettava ensimmäinen kesätyö.

Haku