Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto ja VR yhteistyöhön
21.02.2022

Voimisteluliitto ja VR yhteistyöhön

Voimisteluliitto ja VR ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen vuodelle 2022. Yhteistyö rakentuu teeman “Mikä sinua liikuttaa?” ympärille Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtumassa ja markkinointiyhteistyönä.  

VR haluaa olla mukana mahdollistamassa, että siinä missä voimistelu luo hyvinvointia kaikille harrastajille, tuo jo tapahtumaan saapuminenkin hyvinvointia ympäristölle ja siten meille kaikille. Kun osallistujat perheineen valitsevat hiilineutraalin junan kulkuvälineekseen, tekevät he jo ison panoksen voimistelijoiden ja meidän kaikkien yhteiseen, kestävään tulevaisuuteen. 

”Haluamme tällä yhteistyöllä mahdollistaa nuorille voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen mahdollisen sujuvan ja ympäristöystävällisen tavan liikkua. Jokainen valinta on tärkeä, kun rakennamme näiden nuorten tulevaisuutta, yhdessä. Yli puoli miljoonaa nuorta Suomessa on löytänyt tiensä voimistelun pariin, nyt haluamme auttaa heidät kohtaamaan toisensa”, sanoo Kaupallinen johtaja Johanna Jäkälä VR:ltä. 

VR haluaa olla mukana liikuttamassa suomalaisia etenevissä määrin myös suurtapahtumien yhteydessä ja täten myös auttaa tapahtumajärjestäjiä pienentämään hiilijalanjälkiä. Gymnaestrada Tampere 2022 tuo yhteen niin suomalaisia kuin kansainvälisiä nuoria harrastajia. VR on luonnollinen kumppani kohtaamisten mahdollistajana. 

”Ympäristöohjelmamme mukaisesti kannustamme voimistelijoita liikkumaan käyttäen julkista liikennettä, joten meille on luontevaa tehdä yhteistyötä VR:n kanssa”, sanoo Voimisteluliiton toiminnanjohtaja Maria Laakso.

 

Haku