Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Piruetti ja Voimisteluliitto – vastuullisesti voimistelijoiden asialla jo vuosikymmenten ajan
27.04.2023

Piruetti ja Voimisteluliitto – vastuullisesti voimistelijoiden asialla jo vuosikymmenten ajan

Piruetti on voimisteluvaatetuksen edelläkävijä Suomessa ja tuttu tuotemerkki monelle voimistelijalle. Piruetti on yksi Voimisteluliiton pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista – se on kulkenut suomalaisen voimistelun mukana jo vuosikymmeniä.

Pitkäaikainen yhteistyö perustuu ennen kaikkea yhteisille jaetuille arvoille. Sekä Piruetille että Voimisteluliitolle vastuullisuus on ensisijaisen tärkeää.  Piruetin tuotteet ovat kotimaista käsityötä: edelleen la Pirouette -tuotemerkin asujen valmistus tapahtuu Suomessa.

Voimisteluliitto arvostaa suomalaista käsityötä viestien samalla myös nuorille voimistelijoille kotimaisuuden tärkeydestä ja vastuullisuudesta. Tämän vuoksi onkin hienoa, että yhteistyö Piruetin kanssa jatkuu ja kehittyy. 

”Vuosikymmeniä kestänyt yhteistyö Voimisteluliiton kanssa on ollut menestyksekästä. La Pirouette -tuotemerkki on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten voimistelijoiden keskuudessa. Maajoukkueiden ansioista olemme saaneet myös kansainvälistä näkyvyyttä ja kiinnostus tuotteitamme kohtaan on lisääntynyt”, kertoo Piruetin toimitusjohtaja Susanna Etula.

Piruetti vaatettaa rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun maajoukkueet

Piruetti on voimistelulajeista rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun maajoukkueiden yhteistyökumppani.

”Meille Piruetissa on ilo ja kunnia valmistaa vuosittain kotimaiset edustusvaatteet rytmisen ja joukkuevoimistelun maajoukkuevoimistelijoille!” iloitsee Etula. 

Voimisteluliiton rytmisen voimistelun lajipäällikkö Emma Tast kertoo maajoukkueiden kantavan ylpeydellä Piruetin vaatteita: ”Piruetin tuotteet ovat äärettömän hyviä ja kestäviä harjoitteluun. Lisäksi tuotteiden kotimaisuus on meille iso arvo”.

Materiaalien kehittyminen ja ekologisuus ovatkin yhä tärkeämmässä asemassa ja Piruetti on mukana tässä kehityksessä. 

Maajoukkuevaatteet ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Vuodesta 2021 kaikkien talent-, haastaja- ja minirinkiläisten sekä nuorten ja aikuisten maajoukkueen voimistelijoiden on ollut mahdollista ostaa vaatteita maajoukkuesivulta.

Kiinnostavatko vaatteet Finland-painatuksella, mutta et kuulu edellä mainittuihin rinkeihin? Myös joukkueet ja seurat pystyvät helposti tekemään tilauksia Finland-painatuksella varustetuista vaatteista olemalla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@piruetti.fi.

Rytmisen voimistelun maajoukkue edustaa Piruetin vuoden 2023 mallistossa.

Kaikki liiton jäsenet saavat nauttia Piruetin eduista

Piruetti tarjoaa valikoimastaan -10 % alennuksen kaikille Suomen Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenille. Ostoksia voit tehdä Piruetin myymälöissä tai verkkokaupassa.

Lisäksi Piruetti tarjoaa seuroille personoidun seurakaupan, jonne on mahdollista lisätä tarjoushinnoin seuran haluamia vaatteita omilla väreillä ja painatuksilla. Kaupan ylläpitäminen on seuroille veloituksetonta. 

Palvelu on kasvava –  yhä useampi seura on innostunut seurasivuista. Nykyään Piruetin seurasivut toimivat niin kotimaassa kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin. Lisätietoa seurasivuista löydät täältä.

Voimisteluliitto kiittää Piruettia yhteistyöstä ja tuestanne suomalaisen huippuvoimistelun mahdollistamiseksi!

Lisätietoja:
Miia Haavisto
Myynti- ja markkinointipäällikkö / Suomen Voimisteluliitto
p. 044 3818 518

Susanna Etula
Managing Director / Piruetti Oy
p. 050 565 6000

Haku