Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto hakee viestintäkoordinaattoria
25.11.2021

Voimisteluliitto hakee viestintäkoordinaattoria

Voimisteluliitto etsii viestinnän ja markkinoinnin tiimiin viestintäkoordinaattoria, jonka tehtävänä on tukea voimisteluseuroja jäsenhankinnassa. Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen 30.9.2022 asti. Se alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa. Toimipiste on Helsingin Pitäjänmäellä.

Viestintäkoordinaattori tehtäviin kuuluu:

– suunnitella ja toteuttaa yhdessä muun viestinnän kanssa Voimistelijat takaisin seuratoimintaan -projekti;
– suunnitella ja toteuttaa viestintä- ja markkinointikampanjoita, -materiaaleja ja -tukitoimia voimisteluseuroille;
– jakaa omaa viestintä- ja markkinointiosaamistaan ja järjestää markkinointikoulutuksia seuroille;
– toteuttaa syksyn 2022 Voimisteluviikko-kampanja.

Voimistelijat takaisin seuratoimintaan -projektin tavoitteena on saada koronan takia toiminnasta pudonnet harrastajat takaisin, innostaa uusia jäseniä ja pitää nykyiset toiminnassa mukana. Tavoite on, että seurat saavat liitosta tarvitsemansa materiaalin, avun ja koulutusta viestintään ja markkinointiin.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta viestinnän ja markkinoinnin saralta, kuten kokemusta verkkosivujen rakentamisesta, sisällöntuotannosta verkkosivuille ja someen, Facebook-markkinoinnista ja viestintä- ja markkinointikampanjoiden suunnittelusta. Olet hyvä kirjoittaja ja omaat somen sisällöntuotannon vaativaa osaamista ja visuaalista silmää. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta. 

Arvostamme kykyä tehdä useampia asioita yhtäaikaisesti, nopeutta ja kykyä viedä hankkeet loppuun asti. Voimistelu- tai muun liikuntaseuran toiminnan tuntemus katsotaan eduksi, olet esimerkiksi toiminut liikuntaseuran vapaaehtoisena markkinointitehtävissä.

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja merkityksellisen työn, jonka tavoitteena on lisätä lasten ja aikuisten liikkumista ja hyvinvointia. Pääset työlläsi ja osaamisellasi auttamaan lähes 400 voimisteluseuraa ja sitä kautta työsi vaikuttaa yli puoleen miljoonaan suomalaiseen.

Viestintäkoordinaattori palkataan opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.12. mennessä Heli Pekkalalle (heli.pekkala@voimistelu.fi). Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Riikka Hopiavaara joko sähköpostitse (riikka.hopiavaara@voimistelu.fi) tai puhelimitse 044 359 3082 (soittoajat 1.12. klo 10–12 ja 7.12. klo 12–13).

 

 

Haku