Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto etsii viestintäpäällikköä
08.06.2021

Voimisteluliitto etsii viestintäpäällikköä

Voimisteluliitto etsii viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Viestintäpäällikkö johtaa ja kehittää Voimisteluliiton viestintää ja markkinointiviestintää viestintästrategian ja liiton strategian mukaisesti, kehittää ja ylläpitää mediasuhteita, vastaa Voimisteluliiton brändistä, johtaa ja osin myös toteuttaa ulkoista ja sisäistä viestintää sekä tukee ja kouluttaa henkilöstöä ja seurakenttää viestinnällisissä asioissa. Vuosina 2021 ja 2022 tapahtumaviestinnän ja -markkinoinnin johtaminen on iso osa toimenkuvaa (2021: Voimistelu 125 -juhlavuosi ja Joukkuevoimistelun MM-kilpailut, 2022: Voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada Tampere). Viestintäpäällikkö johtaa viestintätiimiä ja hänellä on talousvastuu viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuudesta. 

Työ vaatii tehtävään soveltuvan koulutuksen, laaja-alaista kokemusta ja osaamista viestintä- ja markkinointitehtävistä, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia, strategista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä, järjestelmäosaamista sekä hyvää englanninkielentaitoa. Voimistelu- ja seuratoiminnan tuntemus, kokemus järjestökentässä toimimisesta sekä muu kielitaito katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.  

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Aloitus 2.8. tai sopimuksen mukaan. Toimipiste tehtävässä on Helsingin Pitäjänmäellä. Hakemukset palkkatoiveineen 21.6. mennessä sähköpostilla kehitysjohtaja Heli Pekkalalle (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). Tiedustelut sähköpostilla toiminnanjohtaja Maria Laaksolta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). 

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu yli 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 130 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti ja kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Savo-Karjala ja Sydän-Suomi. 

Haku