Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto etsii projektipäällikköä/-koordinaattoria Erityistä voimaa -hankkeeseen
21.12.2020

Voimisteluliitto etsii projektipäällikköä/-koordinaattoria Erityistä voimaa -hankkeeseen

Voimisteluliitto etsii projektipäällikköä tai -koordinaattoria Erityistä voimaa -hankkeeseen. Kyseessä on uusi käynnistyvä hanke, jossa pyritään tavoittamaan seurojen lasten ja nuorten toimintaan uusia kohderyhmiä erityisesti maahanmuuttajien ja erityisryhmien parista. Valittava henkilö vastaa hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Toimintaa toteutetaan pilottiseurojen kanssa yhteistyössä ja mukaan haetaan myös muita yhteistyökumppaneita. Tehtävänimike määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja työtehtävien mukaan. 

Työ vaatii tehtävään soveltuvan kolutuksen, hyvää voimisteluntoiminnan (erityisesti lasten- ja perheliikunta) ja seuratoiminnan osaamista ja kokemusta sekä maahanmuuttajien ja erityisryhmien tarpeiden tuntemusta. Projektiosaaminen, hyvät järjestelmätaidot, erinomainen englannin kielen taito, aikaansaava työote ja vahvat vuorovaikutustaidot auttavat onnistumaan tehtävässä. Muu kielitaito katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. 

Tehtävä on määräaikainen  jatkuen 31.12.2021 asti, tehtävän aloitus mahdollisimman pian. Määräaikaisuuden syynä on ulkopuolinen, määräaikainen rahoitus. Toimipiste tehtävässä on Helsingin Pitäjänmäellä tai siitä voidaan sopia myös muutoin.

Hakemukset palkkatoiveineen 7.1. klo 12 mennessä sähköpostilla kehitysjohtaja Heli Pekkalalle (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). Tiedustelut sähköpostilla pääsihteeri Maria Laaksolta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). 

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu yli 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 130 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti ja kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Savo-Karjala ja Sydän-Suomi. 

Haku