Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto etsii projektikoordinaattoria Meidän voimistelu -hankkeeseen
16.08.2022

Voimisteluliitto etsii projektikoordinaattoria Meidän voimistelu -hankkeeseen

Suomen Voimisteluliitto on käynnistänyt Meidän voimistelu -hankkeen, jonka tavoitteena on lasten ja nuorten ohjaajien ja valmentajien osaamisen kehittäminen erityisesti toiminnan laadun ja lapsilähtöisen lajikulttuurin näkökulmasta.  Haemme nyt oma-aloitteista projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan hankkeen mukaisia toimia.

Projektikoordinaattori vastaa Meidän voimistelu -hankkeen käytännön toimien suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 9 kuukautta. Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella.

Hanke sisältää monipuolisia toimenpiteitä, jotka suuntautuvat paitsi ohjaajiin ja valmentajiin niin myös liiton kouluttajiin ja jäsenseuroihin. Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu hankkeen toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus hankesuunnitelman mukaisesti.

Esimerkiksi

  • erilaisten tilaisuuksien ja koulutuksien suunnittelu, järjestäminen sekä fasilitointi
  • materiaalien suunnittelu ja kehittäminen
  • erilaisten osaamisen kehittämisen väylien suunnittelu ja koordinointi
  • sosiaalisen median/viestinnän suunnittelu ja toteutus hankkeen osalta
  • monipuoliset projektinhallintatehtävät ja yhteydenpito projektin kumppaneihin

Hankekoordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiton osaamisen kehittämisen tiimin kanssa.

Työ vaatii halua ja innostusta osaamisen kehittämiseen, sitoutumista lajikulttuurin muutostyöhön, fasilitointitaitoja esim. erilaisissa koulutuksissa ja ryhmätyöskentelyissä, järjestelmällisyyttä, kykyä hallita monia samanaikaisia työtehtäviä, esiintymisvalmiutta, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyviä IT-taitoja. Arvostamme kokemusta ohjaajien ja valmentajien kanssa työskentelystä (esim. kouluttaminen) sekä voimistelu- ja seuratuntemusta. Työhön kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. 

Työsuhde on määräaikainen (9 kk) ja kokoaikainen. Aloitus 1.10. tai mahdollisuuksien mukaan aiemmin. Toimipiste tehtävässä on Helsingin Pitäjänmäellä, työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työhön kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Hakemukset palkkatoiveineen 31.8. mennessä sähköpostilla kehitysjohtaja Heli Pekkalalle (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). Tiedustelut sähköpostilla Heli Pekkalalta tai puhelimitse 22.8. klo 15.00-17.00 ja 26.8. klo 8.30-10.00.

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu yli 360 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 1150 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti ja kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Savo-Karjala ja Sydän-Suomi. 

 

Haku