Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliitto etsii järjestelmävastaavaa osa-aikaiseen työsuhteeseen
31.03.2023

Voimisteluliitto etsii järjestelmävastaavaa osa-aikaiseen työsuhteeseen

Kaksi naista tietokoneella

Voimisteluliitto etsii järjestelmävastaavaa osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Järjestelmävastaavan tehtäviin kuuluu liiton järjestelmien hallinta ja niiden kehittäminen IT-strategian suuntaviivojen mukaisesti, käytössä olevien järjestelmien ja ohjelmien kokonaisuuden hahmottaminen ja hallinta, henkilöstön IT-osaamisen varmistaminen, liiton laitekannan ylläpito ja seurojen tukeminen järjestelmien käytössä.

Työ vaatii erinomaisia järjestelmätaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta ja kykyä hallita monia samanaikaisia työtehtäviä. Arvostamme kokemusta vastaavien tehtävien aiemmasta, onnistuneesta hoitamisesta. Voimistelu- ja seuratoiminnan tuntemus sekä kielitaito katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Työhön kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (15 h/viikko). Aloitus toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Toimipiste tehtävässä on Helsingin Pitäjänmäellä, työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Hakemukset palkkatoiveineen 12.4. mennessä sähköpostilla kehitysjohtaja Heli Pekkalalle (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). Tiedustelut sähköpostilla toiminnanjohtaja Maria Laaksolta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi).

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu  330 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 116 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti ja kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Savo-Karjala ja Sydän-Suomi. 

 

Haku