Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliiton viestintätiimi vahvistui uusilla työntekijöillä
11.01.2023

Voimisteluliiton viestintätiimi vahvistui uusilla työntekijöillä

Vasemmalla Ella Launonen. Oikealla Laura Piikki.

Voimisteluliiton viestinnän asiantuntijan vakituiseen tehtävään on valittu Ella Launonen ja sisällöntuottajan määräaikaiseen tehtävään Laura Piikki. Molemmat ovat aloittaneet tehtävässään tammikuussa 2023.

Ella on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri, ja tällä hetkellä hän tekee töiden ohella medianomin opintoja Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Laura on pian valmistumassa filosofian maisteriksi kieli- ja viestintätieteistä Jyväskylän yliopistosta.

Sekä Ella että Laura ovat olleet aktiivisesti mukana voimistelun maailmassa. Ellan oma lajitausta on joukkuevoimistelusta ja Lauran puolestaan tanssillisesta voimistelusta. Heitä yhdistää niin kokemus voimistelusta harrastajan näkökulmasta kuin ohjaus- ja valmennustyöstä sekä seuratoiminnasta karttunut osaaminen. Lisäksi Ellalla on kokemusta seuratoiminnasta päätoimisen työntekijän silmin.

”Viimeisin työpaikkani oli Sport Club Vantaa, jossa työskentelin seuratoiminnan kehittäjänä”, kertoo Ella.

Uusissa tehtävissä molemmat ovat aloittaneet odottavaisin tunnelmin.

”Odotan tulevaa iloisin tunnelmin! Mahtavaa päästä edistämään viestintää Voimisteluliitossa. Tiimissämme on monipuolisesti osaamista ja näkemystä, jonka näen suurena vahvuutena viestinnän kehitystyössä”, toteaa Laura.

”Hyppään innolla mukaan Voimisteluliiton riveihin ja työskentelemään voimistelun eteen! Uskon, että vahva kokemukseni seurakentältä antaa uudenlaisia näkökulmia myös liiton viestintään”, kommentoi Ella.

Uudistunut viestintätiimi tulee toteuttamaan ja kehittämään liiton viestintää keskittyen nykyisen strategiakauden painopisteisiin.

Haku