Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliiton uudet nettisivut on avattu!
13.12.2021

Voimisteluliiton uudet nettisivut on avattu!

Kuvituskuva uusista nettisivuista

Voimisteluliitossa on vuoden 2021 aikana ollut käynnissä nettisivujen uudistustyö ja uudistetut sivut on avattu 10.12. Uudistuksen tavoitteena oli toteuttaa entistä paremmin seuroja ja muita voimistelutoimijoita palvelevat nettisivut.

Uusien sivujen suunnittelussa on huomioitu erityisesti erilaiset käyttäjäryhmät ja heidän tarpeensa. Lisäksi uudistuksessa panostettiin mm. toimivaan haku-ominaisuuteen, saavutettavuuteen sekä sivujen toimivuuteen mobiilissa.

”Uudet nettisivut ovat olleet iso ponnistus muun toiminnan ohella. Edelliset sivut olivat joiltain osin sekavat, tarvittava tieto ei löytynyt helposti ja päivittäminen vei paljon aikaa. Lähdimme rohkeasti vaihtamaan toteutusteknologiaa paremman käyttökokemuksen perässä”, kertoo projektista vastannut Inkeri Lohikoski. ”Uudistuksen tavoitteena on palvella voimistelutoimijoita entistä paremmin. Sivujen rakentaminen ja muokkaaminen on jo nyt ollut paljon helpompaa, ja toivomme saman helppouden heijastuvan myös käyttökokemuksiin.”

 

Uudistuksen tavoitteena on palvella voimistelutoimijoita entistä paremmin

Uudistuksessa tärkeää oli, että sivujen kehittäminen jatkossa on helppoa ja WordPress-alustalle on mahdollista yhdistää tulevaisuudessa esimerkiksi materiaalipankki tai Gymnaestrada-nettisivut. Yhteistyö sivut toteuttaneen Evermaden kanssa on ollut sujuvaa ja sivut vastaavat hyvin uudistusprojektin alussa esitettyjä kehitystoiveita.

Osana uudistusta myös sivujen ulkoasu koki pientä raikastusta, mutta isoa värimaailman tai graafisen ohjeistuksen uudistusta ei lähdetty toteuttamaan. Uudet sivut löytyvät nyt tutusta osoitteesta www.voimistelu.fi. Viimeisiä materiaaleja vanhoilta nettisivuilta siirretään vielä alkuvuodesta seurojen saataville. Mikäli kaipaamasi materiaali ei ole saatavilla, olethan yhteydessä yhteyshenkilöön.

Haku