Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluliiton syyskokouksessa 18.11. valitaan uusi puheenjohtaja
14.11.2023

Voimisteluliiton syyskokouksessa 18.11. valitaan uusi puheenjohtaja

Puheenjohtajaksi ovat ehdolla Kaisa Vikkula ja Mira Keränen.

Suomen Voimisteluliitto ry:hyn kuuluvat yhdistykset ja yhdistysten jäsenet kokoontuvat syyskokoukseen, joka pidetään lauantaina 18.11.2023 Tampereella.

Syyskokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 17 §:n mukaiset sääntömääräiset asiat ja valitaan puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet (3) erovuoroisten tilalle seuraavalle kolmivuotiskaudelle. 

Ehdokkaita puheenjohtajaksi tuli kaksi: nykyinen puheenjohtaja Kaisa Vikkula ja hallituksen jäsen Mira Keränen. Ehdollepanotoimikunnan esitys Voimisteluliiton puheenjohtajaksi on Kaisa Vikkula.

Ehdollepanotoimikuntaan kuuluvat Voimisteluliiton kunniapuheenjohtaja Kirsti Partanen (puheenjohtaja), Marita Mattila, Riitta Taipale, Eeva-Leena Ylimäki, Elina Yrjänheikki ja hallituksen asiantuntijana ilman äänioikeutta Teppo Kalaja. Ehdollepanotoimikunta valittiin Suomen Voimisteluliiton kevätkokouksessa tänä vuonna.

Esityksessä toimikunta on noudattanut aiemmin seuroille lähettämiään määritelmiä puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten asiantuntemuksesta ja tehnyt valintansa näihin pohjautuen.

Hallituksen jäsenet

Ehdollepanotoimikunta vahvisti seurakokousten valinnat lajipaikoille.

Akrobatiavoimistelun, kilpa-aerobicin, TeamGymin ja trampoliinivoimistelun lajipaikalle valittiin Salla Eklund. Miesten telinevoimistelun lajipaikalle valittiin Jouko Koskinen, ja rytmisen voimistelun lajipaikalle Alexandra Mavrakis.

Puheenjohtaja- ja hallitusehdokkaaksi voi ilmoittautua myös paikan päällä.

Voimisteluliitto tiedottaa puheenjohtaja- ja hallituksen jäsenvalinnoista lauantaina 18.11.2023

 

Lisätietoja:

Voimisteluliiton toimintasäännöt >>

Maria Laakso
maria.laakso@voimistelu.fi
puh. 050 562 6226

 

 

 

 

 

Haku