Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimistelukoulu -koulutus maksuttomana jäsenseurojen ohjaajille ja valmentajille
11.08.2022

Voimistelukoulu -koulutus maksuttomana jäsenseurojen ohjaajille ja valmentajille

Ohjaaja ja lapset harjoituksissa

Voimistelukoulu -koulutus on tärkeä oppimisen paikka lasten ohjaajille ja valmentajille. Koulutuksen keskiössä ovat lasten ohjaamisen kasvatukselliset sisällöt, leikit, voimistelun alkeistaidot ja perusmotoristen taitojen harjoittaminen. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen ohjaajat ja valmentajat pystyvät ohjaamaan innostavia, kehittäviä ja turvallisia harjoituksia. Voimistelukoulu -koulutus koostuu verkossa suoritettavasta etäpäivästä sekä käytäntöön painottuvasta lähipäivästä.

Syksyn 2022 ja kevään 2023 Voimistelukoulu -koulutusta tarjotaan liiton avoimissa koulutuksissa maksuttomana jäsenseurojen ohjaajille ja valmentajille. Maksuttomuus toteutetaan osana Meidän voimistelu -hanketta ja sen tavoitteena on tukea ja mahdollistaa lasten ohjaajien ja valmentajien kouluttautuminen Voimisteluohjaajan startti -koulutuksen jälkeen. Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella. Etu koskee myös niitä, jotka ovat jo ilmoittautuneet syksyn koulutuksiin, vaikka koulutusvahvistuksessa näkyy vielä koulutukselle hinta.

Huom! koulutuksissa noudatetaan normaaleja koulutuksen peruutusehtoja sillä muutoksella, että alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tulleesta peruutuksesta tai siitä, että henkilö ei saavu koulutukseen, peritään 75€ maksu. Maksu lähetetään ohjaajan/valmentajan seuraan.

Syksyn koulutusajankohdat ja -paikat löytyvät Koulutuskalenterista (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Ilmoittaudu mukaan pian, sillä koulutuksissa on paikkoja rajoitetusti!

 

Haku