Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vinkkejä valmentajien työssäjaksamiseen -työpajasarja seurajohdolle
09.03.2023

Vinkkejä valmentajien työssäjaksamiseen -työpajasarja seurajohdolle

Työpajasarja ”Vinkkejä valmentajien työssäjaksamiseen” alkaa huhtikuussa

Suomen Voimisteluliitto järjestää voimisteluseurojen työn tueksi työpajasarjan aiheena ”Vinkkejä valmentajien työssäjaksamiseen”. Maksuton työpajasarja on tarkoitettu voimisteluseurojen valmentajien ja ohjaajien esihenkilöinä toimiville seuratoimijoille. Työpajasarjan kohderyhmänä ovat esim. voimisteluseurojen puheenjohtajat, hallitusten jäsenet, toiminnanjohtajat, valmennuspäälliköt tmv.

Työpajasarja koostuu kolmesta etänä toteutettavasta työpajasta, jotka yhdessä muodostavat kokonaisuuden mutta myös yksittäiseen työpajaan on mahdollisuus osallistua. Työpajat toteutetaan arkisin klo 9:00-10:30 zoom-etäyhteydellä. Työpajojen vetovastuussa on MieliValtanen Oy:n Eva Valtanen ja sisällöt on työstetty yhteistyössä voimisteluliiton seuratiimin kanssa huomioiden valmennuskulttuurikyselyssä nousseet valmentajien työssäjaksamisen haasteet.

Työpajasarjan osa 1 ”Turvallisuus”
Miksi rakenteilla on tärkeä tehtävä? Onko työntekijöiden sopimukset ja toimenkuvat kunnossa, onko työntekijöillä mahdollisuus kehityskeskusteluihin ja millaisia ne ovat? Miten rajat ja rajattomuus vaikuttavat jaksamiseen?

Työpajasarjan osa 2 ”Vuorovaikutus”
Miksi haastavat vuorovaikutustilanteet kuormittavat? Miten rakentaa tiloja yhteiselle reflektiolle? Palautteen saaminen ja antaminen, erilaisuuden tuottamat jännitteet ja dialogisuus seura-arjen keskellä.

Työpajasarjan osa 3 ”Tunteet” 
Miksi työyhteisön hyvinvointiin ja jaksamiseen on oleellista kiinnittää huomiota? Millainen on ja miten saavutetaan hyvä työilmapiiri ja miten se auttaa jaksamaan? Miten huolehtia hyvinvoinnista ja jaksamisesta kompleksissa toimintaympäristössä?

Osa 1 ”Turvallisuus” torstaina 20.4. klo 9:00-10:30 ilmoittautuminen
Osa 2 ”Vuorovaikutus” keskiviikkona 17.5. klo 9:00-10:30 ilmoittautuminen
Osa 3 ”Tunteet” tiistaina 22.8. klo 9:00-10:30 ilmoittautuminen

Lisätietoja: Tiina Koljander yhteystiedot

Haku