Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vielä ehdit tilata!
28.05.2024

Vielä ehdit tilata!

Nyt on erinomainen aika valmistautua syyskauteen tilaamalla voimistelukoulun materiaalit. Materiaalit tukevat ohjaajien työtä ja tuovat iloa ja laatua lasten harrastamiseen. 

Tarjolla olevat materiaalit:

  • Ohjaajan oppaat
  • Voimistelukoulun passit
  • Liikekortit
  • Perheliikuntakortit

Voimistelukoulun ohjaajan oppaat sisältävät tuntisuunnitelmia ja leikkivinkkejä, joita voi toteuttaa sellaisenaan tai soveltaen. Materiaalin kautta viet positiivisen pedagogiikan ja vahvuustaidot osaksi omaa ohjaustyötä kuin huomaamatta. Voimistelunkoulun liikekortit toimivat yhteen muun materiaalin kanssa. Kuvat helpottavat ohjaustilanteita ja tukevat lapsia sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. 

Voimistelukoulun passit motivoivat ja innostavat lapsia tuoden tavoitteellisuutta harrastukseen ja tekevät harjoittelussa olevat ja opitut taidot näkyväksi myös koteihin. Passeja on neljä alkeis-, alkeisjatko-, lattialajien- ja telinelajien passi. Alkeispassi soveltuu ensimmäistä kertaa seuratoimintaan ilman huoltajaa tuleville lapsille.  Voimistelukoulun passi kannustaa perheitä omaehtoiseen liikuntaan myös seuratoiminnan ulkopuolella.  

Tilaa tästä!

Miksi tilata nyt?

  • Varmista toimitus ajoissa: Tilaamalla materiaalit nyt, varmistat, että ne ovat käytettävissä heti kauden alussa.
  • Edistä ohjauksen ja  harjoitusten laatua: Hyvät materiaalit tekevät harjoituksista monipuolisempia ja turvallisempia, mikä tukee lasten kehitystä ja innostusta lajiin.

Haku