Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Verkostot avuksi oman osaamisen lisäämisessä – maksuttomat virtuaaliaamukahvit voimistelun parissa työskenteleville fysioterapeuteille
11.10.2022

Verkostot avuksi oman osaamisen lisäämisessä – maksuttomat virtuaaliaamukahvit voimistelun parissa työskenteleville fysioterapeuteille

Virtuaaliaamukahvit voimistelun parissa työskenteleville fysioterapeuteille 27.10.2022 klo 8-9 Zoomissa. Fysioterapeutti, pohditko omaa osaamistasi tai kaipaatko työhösi vertaistukea? Miten voisin tarjota omaa osaamistani paremmin valmentajien työn tueksi?

Virtuaaliaamukahvien tarkoituksena on tuoda yhteen voimistelun kanssa toimivia fysioterapeutteja pohtimaan, miten voisimme paremmin hyödyntää jo olemassa olevia verkostojamme tai laajentaa niitä sekä pohtimaan omaa työtämme, onnistumisia ja haasteita, voimistelijoiden ja valmentajien kanssa työskenneltäessä. Aamukahveilla aihealueeseen ovat johdattelemassa Aino Pitkänen ja Saara Suoniemi voimistelun lattialajien fysioterapeuttiasiantuntijatiimistä.

Tilaisuus on maksuton ja lämpimästi tervetulleita ovat myös sellaiset fysioterapeutit, jotka eivät vielä työskentele voimistelun kanssa, mutta haaveilevat voimistelun pariin heittäytymisestä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Zoom-linkki: https://us02web.zoom.us/j/87310525697

Lisätietoja: Veera Kainulainen (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

Kuva: Milla Vahtila

Haku