Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Verkkokoulutus 15.3. kuuluttajille ja juontajille
25.01.2021

Verkkokoulutus 15.3. kuuluttajille ja juontajille

Tämä verkkokoulutus on suunnattu sinulle seuran ja/tai liiton tapahtumien ja kilpailujen aloitteleva tai kokenut juontaja ja kuuluttaja. Maksuton koulutus toteutetaan Zoomin välityksellä maanantaina 15.3. klo 17 – 19. Liity joukkoon ja ilmoittaudu tästä 26.2. mennessä

Oletko pohtinut, miten voisimme juonnoin ja kuulutuksin lisätä tapahtumien vetovoimaisuutta? Entä katsojakokemuksen elämyksellisyyttä? Miten avaisimme voimistelulajeja ja niiden arvostelua sekä pisteytystä vielä paremmin katsojille?

Koulutuksessa näitä kysymyksiä pohtivat ja omia kokemuksiaan ja vinkkejään jakavat kokeneet viestinnän ammattilaiset Sanna Mönkkönen ja Jussi Salminen. Sannan ja Jussin kuva tässä yllä ja heidän esittelynsä tässä alla. Koulutukseen ilmoittautuneet voivat lähettää etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä kouluttajille.

Sanna Mönkkönen esittäytyy
Olen toiminut aiemmin Voimisteluliiton viestintäpäällikkönä ja nyt viimeiset viisi vuotta liikunta- ja viestintäalan yrittäjänä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten kilpailu-, näytös- ja mediatapahtumien kuulutus- ja juontotöistä. Lisäksi olen toiminut Ylellä, Urheilukanavalla ja Eurosportilla eri voimistelulajien selostajana sekä asiantuntijana ja aiemmin juontanut ja toimittanut Ruutulippu-ohjelmaa Ylelle. Juonnoissa ja selostuksissa arvostan selkeyttä, sujuvasanaisuutta, tilannetajua ja äänenkäyttöä sekä artikulaatiota. Omaan vahvan voimistelutaustan telinevoimistelusta, TeamGymistä ja kilpa-aerobicista niin kilpailijana, valmentajana kuin tuomarinakin.

Jussi Salminen esittäytyy
Olen aloittanut kuuluttamisen oman kasvattajaseurani (uinti) kisoista vuonna 1997, siitä homma sitten laajeni muuallekin Suomeen ja ulkomaillekin, aika säännöllisesti näihin päiviin asti. Ensimmäiset SM-tason kisani kuulutin vuonna 2000 ja sivutoimisen toiminimen perustin spiikkihommia varten 2004. Ensimmäinen ulkomaan keikkani oli vuonna 2011 Puolaan EM-uinteihin, ja yhteensä olen kuuluttanut uinnissa EM-tason kisoja kuudet ja MM-tason kisoja kahdet. Lisäksi olen käynyt säännöllisesti ulkomailla kuuluttamassa kansainvälisissä tapahtumissa. Kuulutushommia olen tehnyt myös hiihtourheilussa Salpausselän kisoissa ja taitoluistelussa Suomessa järjestetyissä MM-kisoissa. TV-selostusta tein aikanaan uinnissa Urheilukanavalle. Taustaa on myös radiotyöstä.

Tervetuloa kouluttautumaan!

Lisätietoja – ja mahdolliset kysymykset kouluttajille:
paivi.tamminen(at)voimistelu.fi 

Haku