Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vastaa seurojen nykytilan arviointikartoitukseen
24.02.2021

Vastaa seurojen nykytilan arviointikartoitukseen

Erityistä VoiMaa -hankkeen nykytilan arviointikartoitus seuroille on nyt julkaistu. Vastaamalla kartoitukseen olet mukana rakentamassa Voimisteluliiton strategian mukaista laadukasta lasten voimistelua. Vastaa kyselyyn 29.3.2021 mennessä.

Vastaa Erityistä VoiMaa -arviointikartoitukseen tästä.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Voimisteluliiton strategian mukaisesti kaikille avoimia ja saavutettavia harrastusmahdollisuuksia. Hankkeen kohderyhminä ovat monikulttuuristen perheiden lapset ja nuoret sekä neuropsykiatrisista vaikeuksista (nepsy) oireilevat lapset ja nuoret. Hanke on saanut avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

 

Erityistä VoiMaa -arviointikartoitus

Kaikille voimisteluseuroille suunnatun nykytilan arviointikartoituksen tavoitteena on ottaa selvää kohderyhmän määrästä ja siitä, tunnistetaanko kohderyhmä seuratoiminnassa. Lisäksi kartoituksella pyritään selvittämään tämän hetkiset tuen tarpeet osallistumismahdollisuuksien ja kaikille avoimien harrastusmahdollisuuksien lisäämiseksi.

Nykytilan arviointikartoituksessa käytetään käsitteitä kohderyhmään liittyen ja niitä on pyritty avaamaan tarkemmin itse kartoituksessa. Voit myös tutustua ennen kartoituksen täyttämistä Erityistä VoiMaa -hankkeeseen, käsitteisiin ja käytännön esimerkkeihin lyhyen esittelyn avulla, johon pääset helpoiten klikkaamalla tästä! (Pdf-tiedosto aukeaa uuteen ikkunaan.) 

Nykytilan arviointikartoitukseen pääset vastaamaan tämän uuteen ikkunaan avautuvan lomakkeen kautta. Vastaamalla olet mukana rakentamassa Voimisteluliiton strategian mukaista laadukasta lasten voimistelua, joka kuuluu kaikille ja tuottaa hyvinvointia!

Lisätietoja Erityistä VoiMaa hankkeesta tai nykytilan arvioinnista saat hankkeen projektikoordinaattori Sini Mattilalta.

etunimi.sukunimi@voimistelu.fi
p. 0400 569 867

 

Kuvassa lapset kottikärry-kävelyssä (Kuva: Milla Vahtila).

Haku