Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Valmentajana jaksaminen: Voimistelun valmentajapäivät virtuaalisesti 3.10.2024 klo 18-20.30
24.06.2024

Valmentajana jaksaminen: Voimistelun valmentajapäivät virtuaalisesti 3.10.2024 klo 18-20.30

Voimistelun valmentajapäivät tulevat jälleen ja kokoavat yhteen valmentajat kaikista voimistelulajeista. Tänä vuonna valmentajapäivät järjestetään virtuaalisesti ja teemana on ”Valmentajana jaksaminen”

Valmentajana jaksaminen nousee huolipuheena esiin monissa erissä yhteyksissä. Valmentajan ammatti on poikkeuksellinen moneen muuhun ammattiin nähden, sillä se vaatii moninaisia taitoja johtajuudesta käsityötaitoihin. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja edellyttää ison vastuun kantamista ja usein myös menestyspaineita. Vuoden 2024 valmentajapäivissä käsitellään valmentajana jaksamista muutamista eri näkökulmista.

Valmentajapäivien asiantuntija-alustajana toimii Jussi Venäläinen (Flow Akatemia), joka on kehittänyt ns. viisaan työn oppaan, mikä soveltuu hyvin valmentajan työhön. Viisaan työn ydintekijöitä ovat kolme RRR; rentous, rakkaus ja reflektio. Eli miten työskentelet, miten suhtaudut työhön ja miten havainnoit toimintaasi. Nämä täytyisi olla läsnä ehdottomasti valmentajan työssä.

Jääkiekkovalmentaja Tommi Niemelä (Päävalmentaja Ilves, ex-päävalmentaja Pelicans; Vuoden 2023 valmentaja SM-liigassa; MM-kultaa U18 päävalmentajana 2018) kertoo oman tarinansa jaksamisestaan urheilijalähtöisenä valmentajana, kun menestyspaineet ovat kovat ja media uutisoi niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin.

Lisäksi Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion ja Oulun Pyrintö kertovat seurajohdon näkökulmasta, miten ja millä toimenpiteillä seura voi huolehtia valmentajiensa jaksamisesta ja hyvinvoinnista.  

Hinta Voimisteluliiton valmentaja-, tuomari- tai urheilijalisenssillä 15€ ja ilman lisenssiä 25€.

Ilmoittautumiset 12.9.2024 mennessä ja ilmoittautumaan pääset tästä

Zoom-linkki tapahtumaan lähetetään kaikille ilmoittautuneille tapahtumaa edellisenä päivänä.

Haku