Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » UUTTA UPDATESSA! Kokonaisvaltainen kohtaaminen: Mielenmaisemat, liikeimprovisaatio ja liikkumisen laatu.
15.08.2022

UUTTA UPDATESSA! Kokonaisvaltainen kohtaaminen: Mielenmaisemat, liikeimprovisaatio ja liikkumisen laatu.

Hanna Pohjola

Tule mukaan pohtimaan liikeilmaisun ohjaamista, sen mahdollisuuksia ja sen soveltamista tanssissa, tanssillisessa voimistelussa ja voimistelun valmennuksessa.

Tilaisuuden huippukouluttajana toimii Hanna Pohjola.

Ohjaajien ja valmentajien Update pidetään ke 21.9 klo 17–20.

Hannan osuus on n. 2h klo 17-19:00 ja lisäksi olemme varanneet aikaa myös muille kysymyksille ja ajankohtaisille lasten ohjaajien asioille, mutta voit osallistua myös vain Hannan webinaariin, jos aikataulusi on tiukka.

Tilaisuus on MAKSUTON oman osaamisen kehittämistilaisuus, jonka tunnit kerryttävät mm. tasotodistuksiin vaadittavaa tuntimäärää. Update webinaariin ilmoittaudutaan eTaika linkin kautta.

Kuka on Hanna Pohjola?

Hanna on monitieteisen terveys- ja hyvinvointitutkimuksen dosentti (Itä-Suomen yliopisto), tanssitaiteen tohtori ja tanssipedagogi (Teatterikorkeakoulu).

Opettajana Hanna on toiminut niin terveys- ja lääketieteen kuin tanssitaiteen saralla mm. Itä-Suomen yliopistossa, Savonia-ammattikorkeakoulussa, Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksessa, Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa sekä yhteistyössä Tero Saarinen Co:n kanssa. 

Hanna on opettanut myös eri tanssilajeja, lajiharjoitteluun sovellettua biomekaniikkaa sekä tanssi- ja teatteri-improvisaatiota voimistelijoille niin seura-, alue- kuin maajoukkuetasollakin.

Pohjolan koulutus-, työ- ja tutkimustaustassa keskeistä on monitieteisyys ja taide, joiden kautta kurotetaan kohti laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa näkemystä hyvinvoinnista. Tutkijana Pohjola on toiminut mm. Sunshine Coastin yliopistossa Australiassa sekä Itä-Suomen yliopistossa lääketieteellisessä tiedekunnassa, sovelletun fysiikan laitoksella ja Suomen Akatemian rahoittamassa Ruumiillisen erilaisuuden tarinat -hankkeessa yhteiskuntatieteissä. Pohjolan tutkimuskenttä on monitieteinen ja -taiteinen.

Lisätiedot: Liisa Lappalainen, valokuva: Susanna Kekkonen

Haku